Sari la conținut

buna ziua am nevoie de ajutor cu un anplificator

nemessis1988

Postări Recomandate

buna ziua am neevoie de mare ajutor cu un amplificator am pus cate va poze poate ma poate ajuta cineva

nustiu cum vin legate trafurile la ia am pus cateva poze cum arata amplificatorul si poate stie cineva ce fel de model este pe spate la amplificator scrie model:k-11 sau poate aveti cvareva vo schema dela amplificator

post-29269-0-69528700-1400853181_thumb.jpg

post-29269-0-31387300-1400853192_thumb.jpg

post-29269-0-18613800-1400853202_thumb.jpg

post-29269-0-20630100-1400853211_thumb.jpg

post-29269-0-37780000-1400853221_thumb.jpg

post-29269-0-79490800-1400853429_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nustiu cum vin legate trafurile

In imagini se vad transformatoarele conectate la placa... De fapt, ce vrei sa stii?

http://www.tehnium-azi.ro/topic/5466-am-nevoie-de-ajutor-cu-2-trafo-torodidale/

Chiar era nevoie sa mai deschizi inca un topic?

Editat de remus68
Link spre comentariu

scz ca am mai deschis un topic eu vreau sa stiu cum pot sa leg trafurile paralel pentru ca mie nu mise apronde amplificatorul are curent pe placa dar nu mise aprinde nimic la amplificator amveti vo schema ceva ca sunt incepator trebe sa fac punte pe placa intre trafuri sau cum imi cer scz inca o data ca am mai deschis un topic

Link spre comentariu

Infasurarile galben-alb sunt alimentarile amplificatorului, cate o infasurare de acest fel la fiecare tranformator, infasurarile fiind conectate in serie iar punctul comun a lor duce la masa amplificatorului. Chestia asta se putea afla demontand cablajul imprimat a amplificatorului.

Doi, daca eu ti-am spus ca sunt legate in serie, ca sa fie legate in paralel, capetele infasurarilor se vor lega galben cu galben si alb cu alb. Dar de ce vrei sa le conectezi in paralel ?

Trei, scrie ca lumea si denumirile subiectelor sa fie cat mai concrete, nu abureli, gen Buna ziua.

Link spre comentariu

Din ce se vede in pozele postate de d-voastra pare un amplificator stereo , iar cele 2 toroidale , deoarece sunt doar 2 condensatori de filtraj (cei mari) si nu 4, tin cate o infasurare = nu este cate unul pentru fiecare canal (dual mono...).. Din fiecare secundar de traf ies cate 2 fire (alb+galben) din "infasurarea de putere". Logic ar fi ca 1 fir de la un secundar + 1 fir de la celalat secundar sa fie legate impreuna (masa/nul=0V) , iar celelalte ramase de la fiecare traf,sa mearga la redresare pentru a obtine +/- xyVcc

Deasemenea se vad in poze , cate 1(una) infasurare pentru fiecare traf (fire verzi si albastre) , care deservesc preu , protectie ,etc...

Editat de lawr77
Link spre comentariu

Nemessis,cauta un vecin,coleg,cunostintza care se pricepe cat de cat la electronica ..ca_l strici de tot.Sau du_l la un atelier de reparatzii undeva ,nu te costa acum cat o sa te coste dupa ce il faci praf.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock