Sari la conținut

Ce reprezinta aceasta?

miron1947

Postări Recomandate

Zend optimizer?

Sunt fisiere php criptate de Zend - e un soft care ajuta programatori sa-si protejeze codul de php ca sa nu fie copiat. Acest program ruleaza pe server si ajuta la decriptarea fisierelor transmise utilizatorului dar daca incerci sa le accesezi pe server si sa le deschizi, nu intelegi mare lucru. Zend-ul are un numar limita de useri care ii poate servi la un moment dat dupa care da eroarea de mai sus. Probabil ati nimerit intr-un asemenea moment... presupun eu!

completez: sau poate nu este actualizat Zend optimizer pe server!!!!!!! E posibil si asta.

Editat de elco
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asa a aparut si la mine, in timp ce postam.

Cand am dat preview.

Dupa ce am pierdut postul si atasamentul, am iesit de pe forumul respectiv.

La incercarile de intrare, aparea acelasi mesaj, nu se incarca nimic.

Cam dupa 1 ora am putut reveni.

Link spre comentariu

Zend Optimizer se foloseste pe servere care au versiuni php mai mici sau egale cu v.5.2. Nu este cazul server-ului tehnium-azi.ro deoarece acesta foloseste php v.5.4 iar aceasta versiune php este compatibila cu ZendGuard. Deci ZendGuard reprezinta urmatoare generatie Zend dupa versiunea Optimizer, special conceputa pentru versiuni mai mari sau egale cu php 5.3. Din acest motiv, serverul tehnium azi are la baza, atat Zend Guard cat si IonCube loader.

S-ar putea ca unele actualizari pe partea de securitate a site-ului facute de IPB sa ceara decriptare Zend Optimizer; deci sa fie implicit configurate pe o versiune Zend mai veche decat cea necesara pe care o suporta actuala versiune php a serverului tehnium azi (e posibil desi sansele sunt foarte mici, adica nu vad de ce IPB ar fi dezvoltat soft-ul inainte corespunzator, urmand ca anumite actualizari sa fie codate pe versiuni Zend mai vechi!). De fapt, din ce imi aduc aminte si facand o analogie, aplicatia IP Nexus de la IPB este disponibila in doua variante: IonCube si Zend. E posibil sa fie asta o eventuala problema desi, din ce am citit, versiunea veche Zend Optimizer este compatibila cu ultima versiune ZendGuard.

Pe de alta parte, in anumite momente de trafic web ridicat acesta poate aglomera la un moment dat server-ul si acesta sa nu returneze browser-ului solutia corecta, de aici si eroarea mentionata de dl.miron in primul post. E posibil si asta, mai ales in cazul unor subiecte din forum care sunt accesate mai des deoarece sunt in capul listei sectiuni Ultimele Postari din Forum. De fapt asta e si motivul pentru care sunt forumuri rare care folosesc rubrica Ultimele Postari in forum (sau, in engl. Latest Posts)

Oricum, am reverificat setarile, inclusiv am reinstalat preventiv ultima versiune ZendGuard si cel putin in cazul meu, acum nu sunt probleme. Dar sa vedem cum evolueaza lucrurile. Deci, daca mai intampinati probleme de acest gen va rog sa le consemnati in acest topic.

Numai bine si multumesc pentru consemnarea acestei erori.

Link spre comentariu

Numai bine si multumesc pentru consemnarea acestei erori.

Nu era vorba despre acest forum, m-ati inteles gresit, imi pare rau ca v-am alertat degeaba.

Scuze

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Pai nu puteam acolo daca nu functiona si initial am crezut ca are calculatorul meu ceva si am vrut sa ma lamuresc.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

• 3 weeks later...

Pe "elforum" rar am avut probleme, dar pe acest forum e catastrofa. Majoritatea postarilor mele sunt aratate ca puse in pagina, dupa care dispar definitiv. M-am straduit degeaba sa raspund, dupa puterile mele, intrebarilor unor oameni. Alt aspect foarte neplacut este falsificarea datei postarilor, unele destul de vechi apar ca fiind scrise ieri sau azi. Cred ca, in ambele situatii, nu e vorba de probleme tehnice si ca acestea nu sunt de natura de a spori atractivitatea forumului.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock