Sari la conținut

In atentia utilizatorilor acestui site web (foarte important)

donpetru

Postări Recomandate

In ultimii ani, din cauza ca foarte multi vizitatori si utilizatori a acestui site web folosesc diverse programe care blocheaza afisarea banerelor web pe site-uri web, s-a inregistrat o scadere considerabila a veniturilor din aceste reclame, care pe langa faptul ca sunt platite cum sunt, multi dintre voi nu vor sa le vada. E dreptul fiecaruia dintre voi sa faca asta dar sa nu uitati de consecinte.

Faptul ca acest site web a ajuns unde a ajuns si se poate sprijini pe o solutie de hosting ca aceasta e si din faptul ca veniturile din publicitate au permis asta. Daca foarte multi utilizatori folosesc programe care interzic afisarea banerelor web, viitorul din pacate nu va suna foarte promitator. Deja am luat decizia, ca o mare parte din proiectele care vor mai fi prezentate sa fie contra cost, deci in schimbul unei anumite sume de bani. Unora nu o sa le placa asta, asta e, de fapt asta este o consecinta a faptului ca dupa un anume nivel, cand traficul un site creste foarte mult (bineinteles ca asta mi-am dorit), cresc considerabil si cheltuielile de web hosting. Nu este o suma neglijabila cu atat mai mult cu cat am cautat in timp, dar fara prea mare succes, sa colectez ceva fonduri suplimentare pentru stimularea intocmirii de articole tehnice. Incerc de foarte mult timp sa caut niste surse de finantare pentru stimularea scrierii de articole. Mi-ar fi placut sa vad niste articole despre tuburi electronice sau un anume subiect din mecanica, sunt doar doua exemple, dar din pacate, persoanele care ar fi vrut sa faca asta: vor bani, spre exemplu, cat costa un abonament de webhosting pentru un asemenea site web. Daca as incerca sa gasesc fondurile necesare pentru a scrie cateva articole deja, faceti un calcul simplu, cam cati bani ar fi nevoie, iar reducerea veniturilor din publicitare din cauza fenomenului descris anterior, reduce si mai mult atingerea acestui obiectiv.

O sa spuneti sa instalez diverse aplicatii care sa oblige utilizatorii sa dezactiveze blocarea afisarii banerelor pe site-uri web ca sa poata sa vada continutul web al site-ului. Este si asta o solutie, dar nu este 100% eficienta. Am incercat o varianta dar nu prea a avut mare succes, iar o alta optiune, din pacate, este contracost (ca sa va formati o idee costa cat un abonament de TV pe luna in Romania).

Din acest motiv, viitorul va suna destul de neplacut, ramane de vazut, adica s-ar putea sa ajungem in situatia in care, sa platiti pentru citirea unor articole (cum sunt cele de pe site-ul regielive.ro). Se poate sa ajungem si in aceasta situatie, poate chiar sa platiti un dolar pe luna pentru accesarea site-ului. Deci, anumite masuri care le luam, unii dintre noi, desi ni se par stralucite pe moment, pot afecta pe termen mediu sau lung, accesarea unor anumite facilitati ale site-ului si chiar dezvoltarea corespunzatoare a acestuia.

Atrag atentia prin acest subiect, tuturor vizitatorilor si utilizatorilor acestui site web, sa nu foloseasca add-block-uri de banere web, pentru ca daca lucrurile vor merge in urmatorii ani intr-o cadere irecuperabila, va trebui sa iau niste masuri care nu vor fi cele mai placute.

Daca sunt observatii, pareri, va rog sa le postati aici.

Multumesc de intelegere

Numai bine

• Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tinint cont ca TOTUL e MOKANGEALA [...]

Dar nuuuu, noi instalam ad-block-uri...

Pacat.

Eu folosecsc internet explorer 8, configurat default, singurele reclame care ma enerveaza, sint cele de pe youtube.

Editat de donpetru
Stergere continut inadecvat care nu respecta regulile Google Ads
  • Like 1
Link spre comentariu

E bine ca unii dintre voi v-ati autosesizat dar sa vedem cum evolueaza lucrurile in urmatorul an sau anii.

Din pacate romanul vrea ca sa fie totul moaca dar sa fie si cu sufletul in rai, stiti vorba aia, dar nu prea se poate... in democratie ma refer.

Numai bine

Link spre comentariu

Reclamele au rostul lor si nu m-au deranjat multi ani. In prezent au devenit extrem de enervante: se suprapun peste text, intuneca ecranul, blocheaza un timp scroll-ul, contin animatii ce incarca foarte mult traficul, etc. De aceea cred ca si addblock-urile au rostul lor, de la caz la caz. O solutie de compromis ar fi acceptarea reclamelor decente, pe o banda verticala langa text sau introduse printre postari, asa cum se pot vedea pe alte forumuri.

• Like 1
Link spre comentariu

• 4 weeks later...

Interesant, eu nu am stiut ce rol au reclamele pe site-uri, nici nu mi-am pus problema asta.

Editat de donpetru
Link spre comentariu

• 2 months later...

De unde stie reclama ca eu am instalat in browser adblokplus

Dar daca este pentru electronica si pentru functionarea site-ului am sa dezactivez adblok-ul

Multumiri celor care isi folosesc timpul liber pentru a prezenta proiecte_toata stima

DAN

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Multumesc pentru oferta dar spatiul de webhosting e platit pana in luna mai anul viitor.

Apoi, alegerea unui firme de webhosting nu se face asa usor. Trebuie intai vazut ce background aveti, de cand sunteti pe piata, ce datacenter folositi sau detineti, cum se desfasoara suportul tehnic etc.

Din pacate, in Romania sunt cateva firme serioase in domeniu care practica tarife mai mari ca in Germania dar nu ofera salariatiilor salariile din Germania. Tipic romanesc.

Link spre comentariu

Spre rusinea mea, cunosteam acest aspec dar nu i-am acordat importanta.

Editat de donpetru
Link spre comentariu

• 2 years later...

Va salut!

Nu ma pricep, dar am auzit ca atunci cand ai un site cu utilizatori autentificati poti sa-i clonezi si sa-i transferi in cloud - unde clonele respective nu vor face decat sa vizioneze toate reclamele necesare.

Cu respect. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock