Sari la conținut

BEHRINGER B315D

Dj Nino

Postări Recomandate

Va salut cu respect! un prieten doreste sa achizitioneze o pereche de boxe active Behringer B315D,si as vrea sa stiu daca a desfacut cineva asa ceva ,sau stie ce are inauntru (ma intereseaza partea de putere si sursa):nas: Am citit multe si pro si contra,cert este ca seria B315D e pe cale de disparitie de pe piata ,probabil a fost o serie limitata (ori prea bune ori prea proaste)

Multumesc pentru orice informatie! :yes:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 year later...

Eu cand aud de Behringer mi se face lehamite. Nu as risca.

Nu sunt de acord !!! Behringer produce scule destul de reusite la un pret foarte mic ! Folosesc un sistem de sonorizare Behringer compus din mixer PMP 4000 , doua boxe B215 xl pasive si doua boxe B812 NEO active , de care sunt foarte multumit !!!

Editat de nykysor
Link spre comentariu

Am spus ca mi se face lehamite pentru ca, pe o scara de la 1 la 10,  Behringer este undeva pe la inceputul clasamentului. Desi sunt cateva formatii de nunta care folosesc statii de amplificare Behringer, eu unul, daca as fi sa fac o sonorizare live de calitate, din ce am constatat, daca se cata live, conteaza enorm sistemul ca sa sune cat mai cald de la Pmin la Pmax.  Behringer din pacate la capitolul asta are de suferit, e mai mult pentru baruri si discoteci mediocre. Daca nu ma crezi, joacate cu mai multe tipuri de scule audio, de diverse preturi, si apoi vorbim.

Link spre comentariu

Am spus ca mi se face lehamite pentru ca, pe o scara de la 1 la 10,  Behringer este undeva pe la inceputul clasamentului. Desi sunt cateva formatii de nunta care folosesc statii de amplificare Behringer, eu unul, daca as fi sa fac o sonorizare live de calitate, din ce am constatat, daca se cata live, conteaza enorm sistemul ca sa sune cat mai cald de la Pmin la Pmax.  Behringer din pacate la capitolul asta are de suferit, e mai mult pentru baruri si discoteci mediocre. Daca nu ma crezi, joacate cu mai multe tipuri de scule audio, de diverse preturi, si apoi vorbim.

Totdeauna vor existe scule mai bune decat altele ,dar la alte preturi ! Spuneam numai ca la preturile lor sunt cam cei mai tari ! Sistemul pe care il detin m-a costat circa 7500 lei . Daca as fi luat ceva echivalent Dynacord , RCF, sau Turbosound probabil ma costa de patru ori mai scump adica undeva pe la 30000 de lei !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock