Sari la conținut

FullRange 300Wrms cu difuzoare PAudio HP15S+PHT408

donpetru

Postări Recomandate

Misto fullrange asta donpetru, foarte cunoscut, mai ales varianta cu HP-15W. Totusi, mari diferente nu sunt intre HP-15W si HP-15S. Il recomand cu placere celor care vor sa-si fac o boxa. Eu am facut asa ceva, var. cu HP-15W dar a venit un prieten la mine si i le-am vandut mergand pe ideea ca las ca imi fac eu altele dar...timpul a trecut, banii nu prea a mai avut asa ca... Un lucru e cert, aceasta incinta are cel mai bun raport pret performanta din cate cunosc...si putere suficienta.

Link spre comentariu
  • 11 months later...
Este interesanta sectiunea de trapez,economica ca spatiu,dar in regim de tamplar amator sunt mai dificile imbinarile in unghi.

Nenea miron forma de trapez are 2 intrebuintari:

1.toata boxa este un horn si directioneaza mai bine sunetul pe un unghi mai mare

2. reduce numarul peretilor paraleli care mentin cant mai mult undele stationare intr-o incinta

nu are nici o treba cu economie de Ply wood sau MDF.O incinta paralelipipedica are adancimea de 40 si spatele de 38 iar una gen trapez are adancimea 55 si spatele 28 si tot pe acolo iesi cu materialul

PS:hp15w are 200 w rms si 400 program.

Link spre comentariu
Nenea miron forma de trapez are 2 intrebuintari:

1.toata boxa este un horn si directioneaza mai bine sunetul pe un unghi mai mare

Daca nu gresesc,hornul este montat in fata membranei,nu in spate si nu directioneaza sunetul,adapteaza impedanta difuzorului la mediu,pentru a creste randamentul acustic.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock