Sari la conținut

Cititor MP3


mmarius

Postări Recomandate

Dupa ce am realizat un mixer cu o schema de aici ,as fi vrut sa am o sursa de semnal pe una din intrari.Un cititor de mp3 parea destul de scump si greu de adaptat la carcasa mixerului.Poate nu va spun o noutate , intr-un modulator RF folosit pe auto , modelul care afiseaza cu leduri(modelul mai vechi) frecventa pe care emite , am gasit si semnalul audio analogic.Am folosit carcasa modulatorului din plastic si am fixat pe ea o mufa USB prin care din mufa mama din mixer iau alimentarea de 5 v si am doua canale de audio cu care intru pe un potentiometru.Mi s-a parut foarte ieftin si usor de folosit.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bine , sa nu fie sec , la cat de multe am invatat de aici , un fir de nisip de la mine:modulatorul cu afisaj cu leduri al frecventei pe care emite are doua cablaje mici ,partea din fata cu modulatorul si partea din spate cu cititorul de USB sau SD , dupa model.Datele , semnalele se transmit prin 2 randuri de cose aflate in dreapta si in stanga afisoruli. Am luat o intrare de amlificator si am gasit cele doua canale stereo pe sirul din dreapta incepind de sus la pinul 1 si 2 iar masa este (-) de 5 v(are tot montajul un stabilizator de tipul 7805).Semnalul nu este foarte puternic dar poate fi introdus intr-un mixer sau ascultat in casti , poate fi amplificat si folosit.Daca este un alt model decat cel pe care l-am folosit eu , metoda de gasire a semnalului audio rezolva locul de unde se extrag cele doua canale.Am alimentat montajul cu +/- 5v de la un incarcator de telefon si am conectat un acumulator de telefon de 4,7 din care a cantat in casti 8 ore.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hmm...o poza face cat o mie de cuvinte.In fine,bravo pt realizare(daca e cum spui).In mare parte forumurile sunt pt a impartasi si celorlalti colegi din ceea ce sti si ceea ce faci,pt ai ajuta si pe ei sa creeze daca vor ceea ce ai facut tu,sau, pt a cere ajutor.Fara suparare dar ceea ce ai facut tu se numeste lauda.Sper ca pe viitor sa iei aminte si sa lasi mandria deoparte.Spor la treaba si la mai multe montaje.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock