Sari la conținut

ATENTIE ! la baterii FOARTE IMPORTANT

maricris

Postări Recomandate

buna seara

DESCHID ACEST TOPIC PENTRU A DESCRIE FAIMOSII ACUMULATORI DE PE PIATA ROMANEASCA CHIPURILE CU GEL, PB ACID , ETC.

nu vreau sa generalizez si sa bag in aceeasi oala toate firmele producatoare de acumulatori electrici; nici nu o sa dau numele firmei in cauza insa o sa va arat ce contine un acumulator cu gel de ultima generatie care m-a costat o groaza de bani si care trebuia sa alimenteze un echipament al unui aeromodel. sa incep prin a v-a spune ca in seara asta am desigilat un colet foarte bine impachetat ce continea un acumulator electric de ultima generatie impreuna cu un manual pentru utilizare pus la dispozitie de producator in firmat a4 de aproape 25 de pagini. in fine ca sa nu plictisesc cu o descriere inutila rec direct la subiect:

in timp ce citeam atent manualul acumulatorului la o intoarcere ceva mai energica spre cana cu cafea am trantit acumulatoul acesta cazand pe o piesa de metal in forma de U. fridicant acumulatorul de jos am observat cu stupoare capacul acestuia spart din care s-au desprins mai multe bucatele. pentru a nu produce stricaciuni si mai mari m-am deplasat la chiuveta de serviciu unde la lumina mai puternica am observat ca nu exista nici urma de gel asa cum descria constructorul ci doar dpua obiecte semanand cu marmura.

nu mai povestesc mai depare va atasez fotografii. astept cu nerabdare mesajele si opiniile voastre

post-26157-0-51435200-1393005470_thumb.jpg

post-26157-0-37489800-1393005475_thumb.jpg

post-26157-0-95360500-1393005481_thumb.jpg

post-26157-0-87245200-1393005482_thumb.jpg

post-26157-0-80220200-1393005489_thumb.jpg

post-26157-0-07217800-1393005497_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

si eu am gasit bucati de metal, chiar plumb, in aparatura electronica contrafacuta, greutatea fiind ceea ce da senzatia de "original"

Deasemeni la bateriile cu Li pentru telefoane mobile, am gasit bucati de lemn, puse alaturi de o baterie mult mai mica decat ce a originala.

Link spre comentariu

Ai primit si garantie cind ai primit coletul?In caz ca nu ai primit garantie, poti sa-ti iei adio de la bani.Oricum nu cred ca o sa primesti alt acumulator pentru simplul motiv ca,"din neglijenta" ai deteriorat bunul achizitionat. In certificatele de garantie se specifica clar, ca bunurile cumparate vor fi schimbate doar daca sint defecte sau se defecteaza in perioada de garantie.In cazul in care bunurile cumparate, se defecteaza din cauza manipularii sau utilizarii necorespunzatoare,nu sint schimbate sau reparate.Pe asta mizeaza vinzatorii.Si oricum in cazul in care le trimiti acumulatorul in cauza,nu o sa recunoasca sub nici o forma ca acel acumulator ar fi comercializat de catre ei.Complicata treaba.

Link spre comentariu

producatorul a motivat astazi ca acorda garantie doar daca produsul era declasat adica n corespundea parametrilor constructivi si mi-a transmis cu destul fast ca nu este problema mea ce se afla inauntru acumulatorului asta este treaba lor si atat deoarece celula adica acumulatorul in sine este ansambal in china cu componente japoneze si livrat de firma in cauza sub marca inregistrata. acumulatorul a fost achizitionat de la reprezentanta firmei din strainatate cu banii jos. nu pot s\a spun ce marca este mi-au interzis sa fac asta

Link spre comentariu

In concluzie,ce ti-au spus?O sa-ti dea alt acumulator?Ce capacitate avea acumulatorul respectiv?

Sa inteleg ca bucata de material ceramic si celelalte materiale erau de umplutura pentru ca sa aiba greutatea pe care trebuia sa o aiba acumulatorul si pentru a aduce carcasa la dimensiunile de gabarit

Bateria propriu zisa,ocupa aproximativ,o treime,cel putin asa se vede in foto.

Editat de george b
Link spre comentariu

In concluzie,ce ti-au spus?O sa-ti dea alt acumulator?Ce capacitate avea acumulatorul respectiv?

Sa inteleg ca bucata de material ceramic si celelalte materiale erau de umplutura pentru ca sa aiba greutatea pe care trebuia sa o aiba acumulatorul si pentru a aduce carcasa la dimensiunile de gabarit

Bateria propriu zisa,ocupa aproximativ,o treime,cel putin asa se vede in foto.

din documentatie acmulatorul treibuia sa aiba 6V/6AH 30A. bucatile ceramice au motivat ca erau de umplutura deoarece au scimbat tenologia de productie si implicit au redus dimensiunile celulei. astazi dupa o discutie cu tenta juridica au spus ca sut deacord sa returneze banii fara a plati si chieltuielile cu transportul (desi mi-au propus sa-mi trimita un alt acumulator am refuzat). cu condiia sa nu divulg numele producatorului
Link spre comentariu

Pai dupa ce i-ti recuperezi banii dati pe "acumulator", fa publica firma producatoare si numele magazinului care comercializeaza asa zisele "acumulatoare",nu de alta dar sa nu mai cada "in pacat" si altii.Ce ar putea sa-ti faca?Ca doar nu ai semnat nimic(sper).

Link spre comentariu

Pai dupa ce i-ti recuperezi banii dati pe "acumulator", fa publica firma producatoare si numele magazinului care comercializeaza asa zisele "acumulatoare",nu de alta dar sa nu mai cada "in pacat" si altii.Ce ar putea sa-ti faca?Ca doar nu ai semnat nimic(sper).

am reuperat doar banii pe acumulator transportul nu desi era cam la acelasi nivel de cost intrucat nu l-am cumparatdin romania. am facut comandaa online la firma poducatoare de acumulatori si acestia mi-au transmis ca o reprezentanta din europa o sa se ocupe de livrare. mi-au impus sa nu fac pulic numele firmei intrucat au declansat o ancheta interna etc bla bla bla. insa ce va pot afirma este urmatorul aspect: nu cumparati nimic de la firme care au reprezentante sau sedii comerciale sau puncte de luctru in taiwan. firma este foaste cunoscuta pe plan international.

Link spre comentariu

nu cumparati nimic de la firme care au reprezentante sau sedii comerciale sau puncte de luctru in taiwan

eu consider ca e prea generala afirmatia de mai sus, e la fel de gresit daca afirmi ca Romania e o tara de prosti dupa ce ai urmarit o emisiune de pe OTV.

RR

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock