Sari la conținut

Utilizator Tehnician , Members TECHNICIAN

suntonlain

Postări Recomandate

Trebuie sa informez ca mi-e jena cand vad ca pe forum apar ca facand parte din grupul de tehnicieni,

fara jena si cu toata incredera va zic ca sunt electrician de masini unelte, avand categoria a V-a. Am absolvit Liceul Industrial 23 August profilul Electrotehnica si apoi am lucrat ca electrician de reparatii capitale la sectia SRK din Uzina 23 August.

la fel de fara jena va mai zic ca sunt inginer mecanic de turbine cu gaze si abur si de cazane, dar nu am practicat nicio secunda aceasta profesie, care imi este utila in mod personal.

Revenind la prezentarea mea pe forum ca urmare a topiceloir deschise si a comentariilor facute, am acumulat si probabil ca voi mai acumula puncte care cinestie ce grad imi vor aduce, dar eu nu sunt decat muncitor electrician si absolvent de UPB la FIM sectia MET.

Este adevarat ca dupa ce am terminat scoala generala si in timpul primului trimestru din anul intai de liceu, am urmat si absolvit un curs de casa de cultura, in specializarea de depanator radio-tv, la fel de adevarat este ca am urmat si absolvit in Uzina 23 August un curs de calificare in profesia de muncitor de electronica industriala. Dar aceste calificari in electronica nu cred ca imi dau dreptul de a fi socotit tehnician.

Pe forum, mie mi s-a acordat gradul, ca urmare a topicurilor deschise si ca urmare a comentariilor facute.

Reedit: actualmente sunt pensionat medical fiind infirm fizic si psihic. La cere pot dovedi cu acte cele expuse aici.

Editat de suntonlain
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Rangurile utilizatorilor din forum se refera strict la experienta lor in acest forum (adica numarul adunat de postari), nimic altceva. Rangurile sunt pur informative si nu reflecta experienta profesionala din viata de zi cu zi a utilizatorului. Deci, faptul ca v-ati cufundat in aceasta lume virtuala (presupun, nu numai acest forum), va rog sa nu amestecati aceasta lume cu lumea reala. De fapt, tendinta asta am observat-o la foarte multe persoane legate de prea mult "facebook" care la un moment dat uita sa mai socializeze. Dupa modul cum ati pus problema mai sus, rezulta clar ca amestecati pe nedrept doua realitati: una virtuala si una reala.

Numai bine si sa stiti ca acest topic nu va schimba titlurile rangurilor de utilizator din acest forum.

Link spre comentariu

Rangurile utilizatorilor din forum se refera strict la experienta lor in acest forum (adica numarul adunat de postari), nimic altceva. Rangurile sunt pur informative si nu reflecta experienta profesionala din viata de zi cu zi a utilizatorului. Deci, faptul ca v-ati cufundat in aceasta lume virtuala (presupun, nu numai acest forum), va rog sa nu amestecati aceasta lume cu lumea reala. De fapt, tendinta asta am observat-o la foarte multe persoane legate de prea mult "facebook" care la un moment dat uita sa mai socializeze. Dupa modul cum ati pus problema mai sus, rezulta clar ca amestecati pe nedrept doua realitati: una virtuala si una reala.

Numai bine si sa stiti ca acest topic nu va schimba titlurile rangurilor de utilizator din acest forum.

Multumesc de atentionarea precum eu m-as fi cufundat in lumea virtuala involuntar si ca as amesteca lumea virtuala cu lumea reala,

dar, acest 'escape from reality' este voluntar si nu ireversibil,

cred.

:-)

Am pus problema cu rangurile, deoarece NU as vrea ca sa existe suspiciunea ca eu as alerga sa fac puncte pe forum, ci se intampla ca sa acumulez puncte ca urmare a topicurilor deschise si a comentariilor facute.

Am pasiunea pentru cunoasterea si experimentarea, daca imi este accesibil, a realitatii generate de computere,

in acest sens informez ca

- am cunostinte elementare despre Limbajul de Realitate Virtuala, VRML si precedesorul sau X3D,

- am experimentat lucrul cu servere de realitate virtuala, ca de exemplu OpenSimulator, BS Collaborate, DeepMatrix, ABNet si altele despre care in acest moment nu-mi amintesc.

De asemenea ascult muzica absoluta, adica muzica de transa, in variantele ei goa si psihedelic. Dar nu as vrea ca sa fiu etichetat ca pastilat, drogat sau mai stiu eu cum in aceasta directie, intrucat eu nu consum si nici nu recomand consumul de substante inductoare de halucinatii si deliruri.

Fiindca veni vorba de muzica de transa, trebuie sa spun ca imi place in general arta de transa si sprijin si incurajez artistii ca sa produca arta de transa, intrucat aceasta este arta absoluta, muzica absoluta, trance, fiind doar o forma a acestei arte.

Si ca urmare a acumularii a unor oarecari cunostinte din viata reala si din forumuri si situri, stiind si despre existenta genului 'punk musik', cred ca am identificat si o alta arta, care nu e noua, 'punk electronics'.

Editat de suntonlain
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock