Jump to content
Sign in to follow this  
cristi_74

Limba romana in jocurile video

Recommended Posts

Credeti ca data romanii au mai si cumpara jocuri video,ar aparea si limba romana in lista de multi language?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cred ca utilizarea limbii engleze tot va suna mai bine in anumite optiuni sau setari din jocuri.

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK sper ca nu sunt multi care gandesc ca voi.Daca veti voi ca fiul d-voastra sa nu mai joace counter-strike(stiti voi de ce) si la schimb sa joace un rpg sau rts care nu este asa de violent,baiatul o sa va dea peste flit spunand ca sunt prea multe dialoguri si nu stie limba engleza.Uitativa si voi la Metin si la cati copii din Romania il joaca.Ce denota asta? Ca nu este chiar atat e gretoasa scumpa noastra limba stramoseasca pt copii nostri,chiar si in jocuri,dle edy.Cunosc cativa copii prieteni cu fiicamea care joaca Metin si care spuneau ca daca nu era in romana nici nu s-ar fi atins de el.Pt gamerii din celelalte tari:germania,spania,italia,rusia si restul care apar in lista de Multi Language cum suna meniul in limba lor?Toti sunt anglofoni?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Intr-un viitor cat se poate de apropiat cunoasterea, spre exemplu, a limbi engleze, va deveni o cerinta esentiala pentru orice locuitor al uniuni europene si mult mai tarziu, al lumii.

Apropo, auzisem ca s-a inceput de cativa ani predarea unor limbi straine inca din clasa a-II-a, lucru care inainte se facea din clasa a-V-a (prima limba straina) iar a doua incepand cu clasa a-VI-a. Deci, lumea cred ca a evoluat, cel putin asa trebuie sa credem iar peste cativa ani, a cunoaste o limba straina va deveni o cerinta de baza, ca sa nu spun obligatorie, pentru integrarea totala in societate.

Share this post


Link to post
Share on other sites

SUNT SIGUR CA NU APARE. SUNTEM O PIATA PREA MICA PENTRU O INVESTITIE ASA MARE SI IN PLUS .... CATI ROMANI ISI CUMPARA SOFTURI S-AU JOCURI .... TOATA LUMEA DA JOS DE PE TORENTE ..... ASA CA CE CREDETI CA CASTIGA FIRMA DIN FAPTUL CA BAGA LB ROMANA IN JOC PE LANGA FAPTUL CA PIERDE LA MARIMEA JOCULUI SI COMPLEXITATEA LUI ......

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.