Sari la conținut

platinium 54nx-plat sasiu 3y11

spulber

Postări Recomandate

problema la tv.-ul asta e urmatorul ; trebuia sa schimb un condensator prin b.v. si din greseala am atins niste pini la cn002 "service mode interface" pe schema, tv.-ul sa stins dintro data ca si um am stins tv din telecomanda si sa deschis imediat dupa aceea . dar tev-ul nu mai avea nici o comanda nici din telecomanda nici din butoanele din fata. tv-ul se aprinde dar nici posturile nu le prinde .are o imagine alba si atat. normal, inainte de defect aparea o imagine albastra si dupa aia aparea rastrul adica purecii cum sar zice. tv-ul are i.c001 La863324a pe placa c.i -ul e Lc863324a; stv5348/h ;i.c 201La76810a; La7841; din sursa str6653; final linii d2499 pe placa pe schema e bu 5150; audio La4285; La7642n; HCF4053be i.c.002 ,24c04. optocuplor pc 817. ce sa intamplat ? se mai poate face ceva? unde as putea interveni ? tv-ul era deschis inainte de accident si inainte de a schimba condensatorul . am vrut mai intai sa fac niste masuratori. multumesc . un sfat sau o idee ? multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ok multam de sugestie . sper si eu sa fie numai atat altfel pot sal dau la casare. da am sa verific tensiunea daca ajunge pe bara de +5v. inca odata multam.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock