Sari la conținut

Recomandare antena DVB-T

alynjmenaru

Postări Recomandate

In primul rand vreau sa urez tuturor utilizatorilor multa sanatate in noul an si implinirea tuturor dorintelor.Acum,subiectul....cine imi recomanda o antena DVB-T?Am un TV Samsung capabil sa receptioneze semnal digital prin DVB-T,momentan am abonament la Dolce prin satelit,insa nu sunt multumit de calitatea imaginii care este SD,plus ca la cea mai mica adiere de vant sau ploaie,raman fara semnal...M-am gandit sa trec pe RDS-RCS pe Televiziune digitala (ei ofera abonament TV Digital doar in baza unui abonament care contine si un reciver HD (care paote fi achizitionat sau luat in custodie).Eu nu o sa am nevoie de acel reciver pt ca are televizorul incorporat,plus de asta cu cel mai ieftin abonament analogic o sa prin toate posturile digitale plus cele HD deoarece momentan nu au nimic criptat.(semnalul analogic si digital este pe acelasi cablu coaxial).Insa,pana sa trec la RDS as dori sa incerc o antena DVB_T sa vad daca prin totusi ceva.Sunt la o distanta relativ scurta de locul unde isi are sediul RCS in zona mea (aprox 500 metri) iar acolo au si niste antene mari pe bloc,acum nu stiu daca are vreo legatura cu receptia/emisia semnalului terestru,dar am zis sa incerc.Cine imi poate recomanda o astfel de antena.Multumesc frumos.

P.S. Aseara am construit eu o "antena" defapt o tentativa:))) (am gasit un video pe youtube postat de cineva de prin spania...) insa fara niciun rezultat,nu am prin absolut nimic....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Receiver-ul Dolce nu cumva contine o cartela care va permite sa aveti accesati la programele TV distribuite prin satelit ? TV-ul SAMSUNG are un locas special pentru introducerea acelei cartelei ? Pesemne ca nu iar daca este asa atunci nu puteti sa faceti ceea ce ati spus mai sus.

Apoi, programele TV distribuite prin satelit, in cazul in care doriti sa le captati cu alt receiver, sunt codate/criptate si sunt distribuite pe mai multi sateliti. Intr-un asemenea caz aveti nevoie de mai multe antene de satelit si chiar mai multe receivere sau decodoare si de un alt dispozitiv destul de scump numit headend. Investitia este pe masura si nu stiu daca chiar se merita in aceste vremuri. Prin anii '80 si '90 lucrurile stateau cu totul altfel, acum chiar nu se merita.

Si inca un aspect, programele fiind codate pe satelit, accesul la ele se face contracost iar daca incercati sa va cumparati un abonament individual o sa vedeti ca pe cumulat cheltuielile sunt ceva mai mari decat a unui abonament obisnuit de cablu-TV la RCS-RDS (nu a mai pomenit aici faptul ca nu toti operatorii de televiziuni vand acces individual prin satelit la programele lor).

Numai bine

• Like 1
Link spre comentariu

Am inteles...Insa sunt si recivere care se pot cumpara la liber si se pozitioneaza pe un anume satelit si se pot prinde anumite posturi,nu am o lista insa stiu ca sunt foarte multe si romanesti iar straine o gramada,pentru ca nu toate posturile sunt codate,unele emit la liber (cu toate ca operatorii de TV le cripteaza in baza unui abonament)

Link spre comentariu

• 2 years later...
Salut! Am un receiver dvb t NPG DTR 506C PVR. Este posibil sa fie modificat (software) sa functioneze in standardul t2?
Manualul sau de utilizare spune ca e compatibil cu mpeg4, dar mie nu-mi citeste fisiere video in acest format, de pe card de exemplu.
Mai jos e receiver-ul cu pricina!

Link spre comentariu

Decit sa va incurcati cu un produs vechi, incompatibil cu standardul adoptat in Romania DVB-T2 din 2016 si sa il modificati,

va sugerez sa achizitionati unul nou compatibil DVB-T2. Preturile incep de la 100 lei. S-a renuntat la cititorul de carduri SD,

se foloseste in continuare USB2.0 si s-a adaugat o intrare HDMI. Sunt de vinzare peste tot.

@gsabac

Editat de gsabac
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock