Sari la conținut

Intrebare

paradoxx89

Postări Recomandate

Am vazut o discutie pe un forum despre acest "animal" de 1000 W produs de Apex link . Din cate am vazut se foloseste si la audio. Deci intrebarea este unde se poate gasi asemenea animal in ro si daca exista cablaje pt el si cat mai multe detalii . Va multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ei se pare ca nimeni nu poate sa imi raspunda :) . Acum alta intrebare. Aveti cumva o schema pt " Sistem stereo compact 03 " de la electronica? M-ar interesa care este tensiunea de iesire a transformatorului si puterea . Va multumesc!

Link spre comentariu

Deci intrebarea este unde se poate gasi asemenea animal in ro si daca exista cablaje pt el si cat mai multe detalii . Va multumesc

PA03 este un circuit integrat in tehnologie monolitica produs de APEX, parmise pe la inceputul anilor 90. In privinta pretului: foarte scump - in jur de 100 Euro bucata si foarte greu de gasit. Performantele lui PA03 se pot atinge sau chiar depasi foarte usor apeland la scheme de amplificatoare audio cu tranzistoare IGBT sau MOSFET.

Link spre comentariu

paradoxx89, uita de PA03, nu se merita, e scump (nu stiu daca e chiar 100Euro cum spune admin-ul) dar sigur nu ti-ai dori sa strici vreo unul. Cu bani unui PA03 construiesti doua amplificatoare ca lumea.

Daca nu ma insel PA03 este scos din productie dar nu sunt sigur!!! :b7:

Aveti cumva o schema pt " Sistem stereo compact 03 " de la electronica?

Schema asta o caut si eu de mult. Asa ca ii rog pe cei care o au sa o posteze. Please!

Link spre comentariu

55 euro e mai exact e pretul . De gasit greu ... cred. Nu am gasit. Ma gandeam sa fac comanda. Dar taxele sunt undeva la 50 E si nu merita .... :a6: . Schema am avut-o dar nu mai dau de ea din pacate. Si voiam sa folosesc transformatorul pt a alimenta un subwoofer cu tda2005. O sa o mai caut si sper sa o gasesc. Si inca ceva ... Pt tda 2005 trebuie sursa de tensiune simetrica ? Din cate stiu eu nu. Daca se poate o schema de redresare si filtrare ? Am o punte redresoare de 4 A (RS405L) +2 condensatori 200 V 470 uF + unul de 4700 uF la 25V + unul de 1000 uF la25v . Se pot folosi acestea ? Multumesc!

Link spre comentariu

Pt tda 2005 trebuie sursa de tensiune simetrica ? Din cate stiu eu nu.

NU trebuie simetrica. Simplu un 12VDC si atat.

O schema de redresare ? Foloseste si tu o punte redresoare bialternanta, de aia cu patru diode si un condensator de filtraj de 4700UF la 16V sau 25V. E mai mult decat suficient.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock