Sari la conținut

Atmega8 capsula LQFP32 made in china

sinus_pure

Postări Recomandate

Baietii de la Atmel se pare ca au un concurent serios in China.Intamplator am dat peste o schema chinezeasca si ?C folosit acolo semana prea mult cu Atmega8...numai ca difera la modul de incapsulare , numerotarea pinilor si bineinteles se intituleaza altfel.Cautand un pic pe net,banuiala mi_a fost confirmata.

ATMEL produce Atmega8 varianta smd in capsula TQFP32,chinezii in schimb in LQFP32 si TQFP32,au mai si schimbat ordinea pinilor,deci practic se potriveste doar cablajelor made in china.Interesant e ca n_am dat de nici un pdf cu dispunerea acestora ...dar mai am ..timp.Uite si cateva link_uri cu capsule diferite:

http://www.aliexpres.../889805630.html

sau asta unde apar ambele ...incapsulari

http://www.aliexpres..._20131209130809

Exact aceeasi poveste este cu preamplificatorul cu tuburi de la Vincent Hybrid Stereo SA-31MK...dotat cu 4 lampi miniatura 6N16B chinezesti..care sunt copiate dupa rusi dar au schimbat pinii in soclu..si cad intr_o veselie.Pe asta cu lampile am rezolvat_o usor dupa forma geometrica a electrozilor,la Atmega e mai greu..dar sper sa o rezolv.

Daca detzine cineva scheme chinezesti cu atmega8 sau altele il rog sa posteze aici,poate reusim sa identificam pinii la ..chinezarii..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cred ca ar trebui privita problema in feleul urmator, se distribuie (mental :) ) pinii pe un cerc (pentru ca nu cred ca se realizeaza incrucisarea conexiunilor intre pastila de siliciu si terminale) si se incepe a se roti cercul pana pinii de alimentare si eventual Quartzul pica pe layout-ul chinezesc. Am intalnit (chiar azi) la un EEPROM 93C46, o incapsulare care nu e prea des intalnita (fiind preferata de producatorii Japonezi) , dar care se gaseste in PDF-ul EEPROM, si unde diferenta intre cele 2 alocari de pini e data de o rotatie cu 45 grade

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock