Sari la conținut

Central? termic? instalat ?n grill cu roc? vulcanic?

alisultan

Postări Recomandate

Este mai complicat cu vasul de expansiune din cauza lipsei de spa?iu.., gr?tarul este amplasat ?ntr-ul spa?iu limitat (precum un sertar), deasupra am hota iar sub gr?tar am un loc c?t s? ?ncap? o butelie. Deci nu am cum s? renun? la hot? ?i nu ?tiu dac? vasul de expansiune se poate monta sub nivelul apei din serpentin??

Robinetul la care v? referi?i va fi montat pentru orice eventualitate.., adic?, ?n caz de avarie sau la var? c?nd voi scoate serpentina din gr?tar, s? nu fiu nevoit s? opresc apa de la conducta general?. Acel robinet va r?m?ne deschis pe timp de iarn? c?t timp serpentina va fi montat pe gr?tar.

Dac? a? monta alimentarea cu ap? curent? ?ntre serpentin? (tur) ?i chiuvet?, ?n acest caz nu voi mai avea ap? cald? de c?t 100-200 mililitri.., iat? de ce consider c? apa rece trebuie montat ?ntre pomp? ?i intrare ?n serpentin?, astfel ca apa rece s? aib? timp s? se ?nc?lzeasc? f?c?ndu-?i circuitul prin serpentin?.

De asemeni, pompa nu o voi monta dup? alimentarea de re?ea, pentru c? vor fi oscila?ii de temperatur? atunci c?nd voi folosi ap? cald? de la chiuvet?. Am considerat c? este mul mai bine s?-l montez la retur dup? ultimul calorifer, unde temperatura va fi c?t de c?t constant?.

Poate gre?esc.., cu at?t mai mult c? nu sunt de meserie.., a?tept ?n continuare sugestiile dvs.

Cu mult respect, Ali

Mul?umesc pentru idee.., e ok, a?a am s? fac pentru c? temperatura apei calde va fi acceptabil? de utilizat fa?? de cea foarte fierbinte care va curge de pe tur.

E?ti tare omule.., mul?umesc pentru sfaturi.

De m?ine m? apuc de fapte ?i te voi ?ine la curent.., sper s? reu?esc s? transform ideile ?n fapte.., p?n? atunci toate cele bune ?i mersi pentru sfaturi ?i timpul alocat.

Editat de alisultan
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock