Sari la conținut

Romania Mare - vis sau realitate ?

elco

Sondaj Romania Mare  

5 membri au votat

1. 1. Sunteti de acord sa se uneasca Romania cu Republica Moldova ?

• DA
      5
    • NU
      0
  2. 2. Cine ar avea cel mai mult de castigat dupa unire ?

• Clasa politica din Romania
      0
    • Cetatenii romaniei
      1
    • Cetatenii republicii Moldova
      3
    • Alte categorii sociale
      1

Postări Recomandate

Cred ca ati auzit de curand la televizor discutii despre unirea Romaniei cu Republica Moldova. Am auzit ca presedintele Romaniei a facut o declaratie in acest sens. Cum priviti lucrul asta ? E bine sa ne unim cu Moldova intr-o Romanie Mare asa cum visa Vadim odinioara ? Sau e doar gargara politica ?

Am facut un sondaj simplu. Va invit sa votati.

P.S. Cu cat va creste numarul de locuitorii ai romaniei dupa unire ? :scratchchin:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

presedintele Romaniei a facut o declaratie in acest sens. Pai ce-l doare gura?

Cum priviti lucrul asta?Noi ca noi,dar pe cei din Republica Moldova, nu-i intrebam daca vor, sau facem ca Bula care vroia s-o treaca strada pe o batrana si ea nu voia?

Eu stiu ca in R.Moldova sunt trei curente de opinie, unul pentru unirea cu Romania(cca. 15%), altul contra si unul pentru Moldova mare care sa cuprinda si partea de est a Romaniei.

Cu cat va creste numarul de locuitorii ai romaniei dupa unire ? cca. 3,5 mil.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

sunt o multime de oameni amarati, care-si duc zilele de azi pe maine

Oameni defavorizati sunt si au fost mereu(chiar daca unii idealizeaza perioada interbelica din Romania), eu nu percep realitatea asa patetic ca Dvs. speranta moare ultima.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Eu am votat DA ?i am ales alte categorii sociale.

Am ales alte categorii sociale, deoarece cred c? nu numai rom?nii ori moldovenii sau clasa politic? va beneficia de unire ci toat? lumea din ??ri?oarele noastre. :smile:

Editat de suntonlain
Link spre comentariu

Premierul moldovean a avut o abordare foarte corecta si anume, daca R.Moldova face parte din UE, granitele practic dispar, deci unirea este realizata, deoarece (cel putin declarativ) toti cetatenii UE sunt egali si au drept de libera circulatie.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock