Sari la conținut

amplificator de 2x 250w de la mivarom probleme

wolfen

Postări Recomandate

salut,

fratele meu si-a cumparat un kit de 2x 250 w de la mivarom,

nu a avut rabdare sa ajung eu acasa si s-a apucat sal alimenteze.a legat un traf de 2 x 28v dupa cum urmeaza , masa in pinul care duce la punte redresoare , o faza la punte redresoare si inca o faza la masa, amplificatorul a mers cateva minute dupa care a intrat in scurt.

ce vreau sa va intreb este ce sar fi putut arde pe placa , acum dupa ce ii leg alimentarea corect se aprinde dar nu zice nimic in boxe. finali nu par prajiti am vazut ca au si sigurante si nu sunt arse.

Va multumesc anticipat pentru orice informatie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am un traf cu doua iesiri de 28 v , are trei fire 2 albastre si unul negru , aplificatorul la alimentare are trei pini doi care duc la puntea redresoare si al treilea este masa, el a pus firul negru pe un pin care duce la punte, un fir albastru la celalt pin care duce la punte, si celalt fir albastru la pinul care vine de la masa. scuze de esxprimare nu prea stiu sa explic ma pricep la electronic foarte putin , nivel incepator.

Link spre comentariu

Schema montajului o aveti?

Daca un fir albastru a fost conectat la masa, ati avut intre cele doua fire albastre(unul la masa si unul la punte) 56V AC, deci dupa redresare/filtrare 78V, nu stiu daca componentele alimentate suporta aceasta tensiune.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Daca facem o socoteala simpla, nu aveti multimetru, nu aveti schema si nu in ultimul rand, asa cum ati scris " ma pricep la electronic foarte putin , nivel incepator" , eu inclin sa cred ca cea mai corecta solutie ar fi sa cumparati alt kit.

Link spre comentariu

el a functionat o jumate de ora ok. dupa care a inceput sa bazaie transformatoru si sa se incinga si nu mai aveam sunet !

amplificatoru nu a scos fum nu nimik dintro data transformatorul a incept sa bazie si sa se incinga si daia sunt curios sa ars cv la amplificator etc ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock