Sari la conținut

electronica industriala

bvm

Postări Recomandate

Buna seara ,

m-am gindit sa aduc un omagiu celor care au facut ceva in Romania , sa produca in perioada de mult apusa .

Nu demult am achiitionat de la un cetatan al nostru o pereche de Meloman , sunt foarte incinta de cum se aud.

Mai posed o pereche de Jaz care le ascult la un Rstov , super sunet si pe benzi si pe tape .

As fi curios , prin acest topic ,sa dezvoltam putin aria de cautare a produselor autohtone si sa adaugam pareri , idei , magini , scheme cu produsele care au rezistat timpului .

Mentioez ca intentionez sa reconditioez cit de bine boxele Meloman (am sa pun si poze) si as vrea sa achiitionez si sa restaurez un as 2050 sau daca am noroc sa prind un as 2060 .

Daca se ma produc ceva scule audio la noi sunt bine venite toate sugestiie .

Ii SALUT pe toti cei care vor sa posteze in acest topic .

Editat de bvm
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 years later...

sa stii ca de curand am reconditionat si eu niste boxe jazz pe 3 cai , am fost nevoit sa inlocuiesc tweeterele pentru ca nu am avut deloc , in rest ceva curatare si restaurat cutii ..........am ramas profund impresionat de cum suna , chiar nu ma asteptam sa fi facut romanii asa ceva .......

Link spre comentariu

m-am gindit sa aduc un omagiu celor care au facut ceva in Romania , sa produca in perioada de mult apusa .

Nu demult am achiitionat de la un cetatan al nostru o pereche de Meloman , sunt foarte incinta de cum se aud.

pai cel mai bine e sa fii mandru de cei de la "Unitra" ca boxele meloman erau de fapt unitra. (se vindeau si in set cu amplitunerul "Delia" care era si el unitra la origine) - deci feicitari polonezilor.

Primele serii de boxe meloman chiar aveau eticheta Unitra pe ele, mai tarziu nu le-au mai pus-o si le-au botezat Meloman. (Difuzoarele erau Tonsil daca-mi amintesc corect)

RR

Editat de roadrunner
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock