Sari la conținut

Postări Recomandate

Am un UPC nJoy de 600W, indeea e in felul urmator, el are baterie de 9A, iar din cate am citit in cartea lui tehnica, pentru a incarca bateria de 9A pana la 90% are nevoie de 4 ore, iar eu vreau sa stiu daca as putea sa inlocuiesc bateria cu una de masina de 55A, si daca as putea sa folosesc UPC-ul pe post de redresor auto, are suficienta putere sa incarce o baterie de masina? presupun ca necesita foarte mult timp de incarcare!

post-23502-0-00749400-1384041814_thumb.png

Editat de Bran Bogdan
Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/5243-upc-njoy/
Distribuie pe alte site-uri

Poti folosi o baterie auto dar circuitul de incarcare a UPS-ului se va chinui sa o incarce (cum ai spus, va dura mult sa o incarce). Trebuie verificat nivelul electrolitului, densitatea, deci un acumulator auto nu e o joaca. Ai grija. Si in carcasa UPS-ului nu incape o baterie auto.

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/5243-upc-njoy/#findComment-49483
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock