Sari la conținut

Vand kituri sursa liniara 0-30V / 0-10A


Postări Recomandate

Vand kituri sursa liniara de alimentare , reglabila de la 0 la 30 V cu posibilitatea reglarii curentului de iesire respectiv pragul de protectie la scurtcircuit.

Kitul este configurabil in varianta de 4 ,6 ,8 si 10A . Afisajul indica Tensiunea cu precizie de o zecimala , curentul cu precizie de doua zecimale iar Wattmetrul care indica puterea absorbita din sursa cu precizie de o zecimala.

Ledul din dreapta afisajului indica starea de protectie activa la scurtcircuit.

Kitul este format din 3 cablaje , pentru o mai buna asezare in carcasa . Transformatorul trebuie dimensionat ca putere cu formula: 1,2 x Pout , unde Pout este puterea maxima absorbita , in cazul 10A se va folosi de 360W (400W) .

Sursa este prevazuta cu un releu de comutare a tensiunii de intrare alternativa , pentru a reduce disiparea de caldura pe radiator. Pe cablajul tranzistorilor de putere se afla si un senzor de temperatura , in asa fell incat se poate regla turatia ventilatoarelor de racire in functie de caldura.

Zgomotul maxim debitat este de 5mV .

Atasez mai jos poze cu kitul (voi reveni si cu alte poze la cerere ) :

 

 

2dsr82e.jpg

281dmaa.jpg

2eobfwg.jpg

108iv12.jpg

izt1cz.jpg

205fpmd.jpg

2mfc0g2.jpg

2ewi5va.jpg

123b442.jpg

14avbz6.jpg

nef3f7.jpg

 

 

Pretul unui kit este de 360 de lei la care se adauga taxe postale (ambalare) ,10 lei pentru posta normala sau 20-30 de lei in functie de tarifele diferitor curieri (rapizi).

Momentan sunt 5 bucati pe stoc..

Editat de wally_gatter
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • 2 years later...
  • 9 months later...
 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.