Sari la conținut

Lanterne CFR

tyc

Postări Recomandate

In decursul anilor am folosit mai multe lanterne pe care le-am modificat sa functioneze cu leduri .

Lanterne profesionale ,adica sa reziste la o utilizare zilnica pe parcursul a 8 ore ,sa reziste si fizic la socuri mecanice si chimic la ulei,antigel,mizerie .

Lanternele chinezesti de plastic rezista 2 saptamani mecanic si 1zi...1an electric .Chimic rezista la stropire ,nu la imersare .

Lanternele chinezesti metalice sunt 1/2 potrivite :cele de otel cromat sunt impractice la noi (nu se folosesc) iar cele de aluminiu rezista un an dupa care au probleme cu contactele .

Lanternele DDR au cam iesit din uz deoarece s-au terminat acumulatorii (erau f potrivite pt conversia la led/-uri).

Au mai ramas numai lanternele "home made" ,adica "in depou made" de mine . Prima facuta ,cu led de 0,5W si baterie LiIon CR123 merge si azi desi am scapat-o in butoiul cu ulei cald (scurs din motor atunci) ; dupa ce am recuperat-o ,am scurs uleiul si l-am sters.

Nr 2 a fost cu SSL +colimator 15*45 + 4* 16340 .

Nr3 este cu SSL + colimator la 5 grade + 3* AA NiMH.

Nr4 cu XP-G R5 + colimator la 5 grade + 2* 18650 + 2*incarcatoare incluse.

Nr5 ... n - lanterne DDR modificate din cele chinezesti . Astea sunt 'la gard' (pe butuci in termeni auto) din cauza accu.

Cateva lampase pt colegi , care vad numai pesti si mistreti .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock