Sari la conținut

Geniu de Stiinta Roman - Realizarea Imposibilului

OvidiuAnghelidi

Postări Recomandate

Buna ziua,

As doi sa prezint "Realizarea Imposibilului", o scurta poveste care poate sa inspire pe altii despre

cum se poate ca fara studii de specialitate, fara a vorbi cu nimeni, fara a obtine nici un ajutor

si aproape fara nici un ban, sa ajungi la nivel mondial intr-un domeniu de cercetare de varf si

sa descoperi lucruri importante.

Ma numesc Ovidiu si am facut trei descoperiri importante:

1. am rezolvat o problema complexa de biologie moleculara in neurostiinta

2. am gasit un algoritm criptograhic care e imposibil de descifrat (unbreakable encryption)

3. am gasit o noua sursa de energie

Am facut de asemenea cea mai mare simulare de creier din lume (a se vedea urmatorul articol de pe Discovery Channel)

http://www.inventikon.com/articles/discovery.html

Pentru mai multe informatii a se vedea pagina urmatoare:

http://www.inventikon.com/ovidiu/index1.php

Multumesc.

Cu stima,

Ovidiu Anghelidi

Email: oanghelidi@inventikon.com

Telefon: 1-647-701-8803

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salut!

Interesante preocupari si rezultate , doar ca sunt putini cei ce detin o asemenea "putere" analitica pentru niste lucruri care par foarte abstracte.

Oricine si-ar dori sa descopere (sau poate doar sa inteleaga) anumite fenomene, dar fara cunoastere intuitia nu este suficienta.

Oare marile descoperiri s-au facut doar prin multa munca sau au fost induse in subconstient de nevoia evolutiei?!

Cred ca pe cei care frecventeaza forumul, i-ar interesa mai mult teoria sursei de energie, chiar daca nu ar putea fii realizata fizic.

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Sursa de energie?

Dupa raspunsul primit de baldovica pana acum si eu am descoperit multe dar traiesc in Romania .

Am vazut pe alte forumuri cum unii se tot chinuiau sa implementeze HHO care nici pur teoretic nu sta in picioare ,totusi e mai rentabil din pdv economic deoarece statul nu a inventat accize pe apa (inca) dar cu ajutorul lor se prea poate . Baterii aer-zinc sunt dar nu e cazul de accize pe aer (cred eu) dar nu se poate exclude nici o posibilitate .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock