Sari la conținut

Amplificator vintage ORSOW`E AMPLIFICATEUR STEREO A3500

cristi_74

Postări Recomandate

Are cineva din d-voastra schema acestui amplificator,pt ca am alergat pe goagle de mi-au scaparat calcaiele si tot n-am gasit nimic.Are rezistorii din preamp "puscati"de parca ar fi bagat reteaua de 240v la intrare,plus ca in etajul final care a mesterit pe acolo era de meserie fierar,nu depanator.Daca nu stiti despre ce amp este vorba,maine pun poze.

Gait pe ebay o poza cu fata:$%28KGrHqFHJ%210FI8-u04OMBST8fsuYP%21%7E%7E60_58.JPG

Cu interiorul maine daca e cazul!

Editat de cristi_74
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Inainte de '89, pe vremea comunistilor, ca produsele comuniste sa aiba acces pe piata din vest trebuia sa fie facute sub un brand nou. Tot atunci comunisti cumparau licente de fabricatie din asia de sud-est sau chiar Japonia si le fabricau sub o marca proprie ca sa le vanda ulterior mult mai usor in vestul europei. Din ce imi aduc aminte si am citit, inclusiv pe net, ORSOW`E era o marca a unei fabrici din Polonia sau RFG care facea produse electronice pentru a le vinde pe piata din vestul Europei. Produsele care poarta marca ORSOW`E aveau la baza (e doar un zvon) mai multe licente ale companiei japoneze Onkyo. Licentele, la unele produse, erau preluate ca atare, altele erau cosmetizate inainte sa fie vandute sub brand-ul ORSOW`E. Unele produse ORSOW`E erau destul de reusite.

De fapt, din ce am auzit, la vremea aia si fabricile romanesti comuniste au procedat la fel folosind licente AKAI (ex. fabrica romaneasca 'Electronica Industriala').

Editat de politehnica
Link spre comentariu

Curios panoul frontal e in franceza iar pe spate :made in Germany.In interior toti conzii sunt Facon Italy.Teoretic pt depanare nu am nevoie de schema(ce ma pune in ceata sunt rezistorii praf de la preamp),modulele de la etajele finale au doar rez de 0,33 si tranz finali (care sunt complementari darlington)arse.

Momentan am lasat pe mai tarziu depanarea acestui amplif(l-am primit de la varumeu in schimbul depanarii unui amplificator auto MacAudio RedAttack 4800) pt ca este al meu!!Urgenta este depanarea celui auto la care am gasit service manualul.Chestia este ca stau cam prost cu timpul liber necesar acestui hobby care este depanarea (deh la tara este vremea lucrarilor de sezon si seara sunt frant de oboseala).Am postat mai devreme cererea pt schema in speranta ca atunci cand am timp liber pt depanarea lui sa am totul pregatit dinainte,pt o depanare mai usoara.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock