Sari la conținut

Partitii HDD afisate ca CD Drive!

donpetru

Postări Recomandate

M-am lovit de o problema unde anumite partitii ale hard disc-ului sunt afisate ca CD Drive. Mai exact, e vorba de unul din hard discuri, pentru ca pe celalalt, unde se afla si windows-ul instalat, nu se intampla asta. Deci, acele partiii nu le mai pot accesa deoarece windows-ul le afiseaza ca CD Drive. Am incercat sa verific asta si cu un alt program gen "My Computer" din Windows, cum ar fi FreeCommander, dar problema este aceeasi.

As dori sa-mi spuneti daca v-ati mai lovit de asa ceva si daca o reinstalare de Windows credeti ca rezolva problema. Intr-o prima faza as incerca sa mut hard discul cu probleme pe un alt sistem PC dar inainte de asta as vrea sa citesc si cateva pareri in acest sens. Poate ma ajutati sa gasesc o solutie care sa nu mai fie nevoie de acea mutare.

Asadar, ce spuneti, cum vedeti rezolvata problema de mai sus? Mai sunt sanse sa recuperez datele. Am un back-up la ele - la cele care ma intereseaza - dar nu prea este actualizat de vreo luna si stiti cum e!.

Numai bine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In Safe Mode nu am incercat.

Sa vad ce rezultate imi da AVG-ul (am vazut ca a gasit pana acum vreo 4 probleme) si dupa aceea, in functie de rezultat, voi folosi si Malwarebytes.

Editare ulterioara: Se pare ca acele partitii CD Drive nu erau ale celui de al doilea HDD, ci erau creeate de Power ISO (initial era doar un singur CD ROM virtual). Acum, problema s-a rezumat la faptul ca Windows-ul 7 nu vede ce-al de-al doilea HDD dar BIOS-ul placi de baza DA.

Link spre comentariu

Dl. miron, multumesc.

Am remediat problema prin schimbarea pamblici SATA de la cel de-al doilea HDD si mutarea acelei pamblici pe un alt conector SATA de pe placa de baza.

Numai bine

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock