Sari la conținut

A2030V

marius1289

Postări Recomandate

Salut!Dupa cum se stie TDA2030 este un integrat ce poate debita pana la 14wrms.In legatura cu A2030V vroiam sa va intreb sunt identice,ca si putere debitata?Va intreb pentru ca spre exemplu pe net gasisem ca A2030V ar suporta pana la 16W(NF-E,+-18V, 3,5A, >16W(+-14v/4?). In legatura cu tensiunea de alimentare,imi amintesc primul amplificator pe care l-am construit a fost cu TDA2030 si il alimentasem la +-14v.Dupa cum stiti in datasheet se specifica maxim +-18v.Functioneaza in conditii de siguranta si la +-18v?

Editat de marius1289
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu prea este indicat de utilizat la tensiunea maxima admisa, chiar in fise graficul se opreste la 32V, deci prin analogie la alimentare simetrica inseamna +/- 16V.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Am inteles.Dar am intrebat asa ca idee pentru ca in montajul unde am gasit aceste A2030V erau alimentate la +-17.5v,iar in legatura cu puterea debitata este adevarat cum scrie in datasheet-ul lui A2030V ca ar scoate pana la 16W,sau este aceeasi chestie cu TDA2030 si doar se exagereaza?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock