Sari la conținut

parere difuzor

Cobra

Postări Recomandate

pai filtru are mufa de IN, SUBwoofer, medi, tweeter. subwooferul lam legat la subwoofer, iar tweeter-ul lam legat la tweeter, si semnalu de la calculator lam legat la IN. medile nu leam legat thumbup.gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator spirtaru
pai filtru are mufa de IN, SUBwoofer, medi, tweeter. subwooferul lam legat la subwoofer, iar tweeter-ul lam legat la tweeter, si semnalu de la calculator lam legat la IN. medile nu leam legat thumbup.gif

Deci n-ai medii deloc... ce muzic? ascul?i?

Link spre comentariu

Vizitator spirtaru
de toate genurile :biggrin:

P?i se aude ca naiba f?r? medii. Vocile dispar ?i sunetul devine ?nce?o?at. P?rerea mea e c? ar trebui s?-?i iei alt filtru.

Link spre comentariu

salut

a facut omul o boxa "BBC" , pe doua cai din acea la care nu mai ai nevoie de "loudness" la reglajul de ton .Suna "frumos" si comercial .( bum tzi , bum tzi ..cum spune colegul meu )

Boxele "BBC" sunt considerate cele mai reusite boxe ( bineinteles acestea sunt "lineare" ) .S-a dovedit ca filtrele passive pe trei cai aduc prea multe probleme asa ca cel mai usor si bine este sa se ramana la sisteme cu doua cai .

Filtrele ar trebui alese pentru anumite difuzoare montate in anumite boxe , altfel nu stiu cum functioneaza .

Se poate arde etajul final al statiei , si in cel mai bun caz nu suna cum trebuie .

La difuri de bass si la subbas se folosesc magneti mai slabi pentru a reduce dumpingul electromagnetic , asa ca nu ar fi problema cu magnetul .Cred ca membrana pune problemele si suspensia .Si de obicei bobina este fixata cu lac de slaba calitate ce nu rezista la socurile termice si mecanice .

( randamentul unui difuzor comercial este pe la 1% , 99 % puterea consumata se transforma in caldura )

Cate firme din lume stiu sa faca miez magnetic si magneti ? doar cateva . De la acestea se cumpara sau linia de productie sau componentele .

CHINEZI vrem nu vrem sunt cei mai mari producatori de aparate TV , au cumparat si din Microsoft o bucatica si se tot dezvolta .Nu mai stii ce este original si ce este chinezesc , si daca nu-i china e korea , india ...taiwan .

Link spre comentariu

c a ii sta in scurt iesirea de la medii de pe filtru ?

"In scurt".... terminati va rog cu ironia. Daca iesirea de medii a filtrului nu a conectat-o la un difuzor asta insemna ca iesirea de medii a filtrului este "in gol", nicidecum "in scurt". Va rog sa fiti mai atent ce si cum va exprimati.

P.S. Daca nu va corectati afirmatia de mai sus in maxim 24ore am sa sterg postul. Multumesc de intelegere.

Link spre comentariu

Scuze de OFF topic.

Bulanelu, daca de la a doua postare reusesti doar o ironie,si o mica prostie, imi e si frica sa ma uit ce ai postat prima data.Cu siguranta ca nu e ceva ce sa merite sa-mi pierd timpul.

Sincer.

Link spre comentariu

iesirea in scurt....???? eu cred ca se referea la un anumit fenomen bulanelu dar nu a explicitat care.

Iesirea filtrului este IN GOL. Daca se referea la faptul ca iesirea de medii nu are conectat difuzorul si filtrul pe medii are un condesator de inseriat cu o bobina si puse la masa, la anumite frecvente, dar nu frecvente medii, componenta LC reprezinta un scurt, dar si acesta exprimare nu este tocmai potrivita deoarece nu este un scurt care il stim cu toti ci mai degraba o atenuare a frecventelor mai mari si mai mici ca cele medii. In fine, eu cred ca bulanelu s-a gandit la ceva si a iesit altceva.

Link spre comentariu

• 5 months later...
ce parere aveti despre acest difuzor merita luat?

sau acesta ?

Don petru difuzorul asta http://www.bbrom.com/produs.asp?UNIC=12011...%20profesionale e facut aici

.Apropo:E15-350 N e paudio si e facut in thailanda nu in china.Cine este pe audio?Este fabrica care ii face subansamble pentru difuzoare urmatoarelor firme:RCF,FBT,Eminence,Qube si Dynacord.

Si magurile sunt facute pe strunguri ca la uzina 23 August si unde nu ies 2 piese la fel .Te poti convinge chiar la ei pe site la sectiunea poze.lucreza cu tehnologia din ani 70.

http://magnet.com.ua/en//index.php?option=...e&Itemid=14

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock