Sari la conținut

parere difuzor

Cobra

Postări Recomandate

Decat sa cumperi o "alta chinazarie", cum spun unii useri aici pe forum, mai bine mai strangi un milion si cumperi asa ceva (pretul este aproximativ 350-400lei per bucata, depinde de model - ma refer la cele de 15inch). Daca te intereseaza vreun model de acolo trimite-mi un PM si o sa-ti comunic pretul exact.

http://magnet.com.ua/en//index.php?option=...18&vmcchk=1

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E chinezarie , intradevar. Poate fi bun de ceva dar din pacate nu cred ca o sa gasesti parametrii T/S ai difuzorului ceea ce inseamna ca nu o sa poti sa ii calculezi o incinta . Poti sa-i faci o incinta dupa ochi , dar nu stiu cat de multumit ai fi. Eu am mai folosit difuzoare fara parametrii si sunt inca foarte multumit de ele . Poate o cutie inchisa de aprox 60-70 litri ? Corectati-ma daca gresesc .

Link spre comentariu

am cumparat dif de SAL nu ma prea incanta dar acuma asta este. vreau sai fac o incinta doar pentru el fara filtru si fara medii sau inalte doarece nu mia are rost sa investesc in el. cu incinta va fi mai greu nu stiu de ce dimensiuni sa o fac un pic de ajutor?

Link spre comentariu

Sunt majoritatea difuzoare profesionale de calitate de la firme cunoscute in domeniu . Sunt potrivite pentru orice aplicatie si ceea ce este mai important au parametrii T/S. Nu prea e nimic rau de spus despre ele. Se vor gasi destui care sa spuna ca nu sunt bune ... Parerea mea ca sunt difuri foarte bune si isi merita banii .

@ cobra : ce model de dif sal ?

Link spre comentariu

dar ce parere aveti despre difuzoarele de la poweraudio??

Subscriu cele spuse mai sus de catre paradoxx89:

Parerea mea ca sunt difuri foarte bune si isi merita banii.

unde mai fac precizarea ca difuzoarele PAudio reprezinta o solutie ieftina din domeniu PRO, fabricate pe meleaguri chinezesti unde calitatea este pusa intotdeauna sub semnul intrebari. Sunt difuzoare care au si minusuri dar si plusuri si care isi fac banii. Discutand cu un amic care a vandut cativa ani la rand difuzoare PAudio, actualmente concluzia sa in privinta acestora a fost negativa. Sunt solutii de doua ori mai bune, exemplu: difuzoarele magnet... Cand spun mai bune ma refer la faptul ca din punct de vedere calitativ sunt lucrate mai cum semn de raspundere iar din punctul de vedere al performantelor, un reper care ar trebui sa dea de gandit: inductia in miezul magnetic mai mare de 1T, ceea ce la PAudio de abia daca atinge un 1T - doar cateva exemplare depasesc aceasta valoare (lucru reflectat si de pret).

Link spre comentariu

• 3 weeks later...
numa dinacela era pe 3 cai pe 8 ohmi la magazin

Cobra, omule, dar cum ai conectat tu filtrul ala de 3 cai la cele doua difuzoare (o intrebare mai mult din curiozitate) ???????? Ma intereseaza la ce iesire ai conectat tweeter-ul? ??? Eu am impresia ca te-ai jucat putin cu focul dar sa vedem raspunsul mai intai.

P.S. Incinta a iesit misto, bravo!!!!!!! thumbup.gif

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock