Sari la conținut

Salut

mirceammc

Postări Recomandate

mi-am facut cont aici unde am vazut lume cunoscatoare si cu experienta!

sunt un pusti de 17 ani am gasit la casa bunicilor intr-un colt 2 boxe meloman!nu stiu nimic despre ele poate ma ajutati sa aflu cati wati au cati ohmi si cati cai...sunt putin prafuite au 3 difuzoare pe fiecare boxa...as vrea sa ii fac tatalui o surpiza daca reusesc sa cumpar si o statie banuiesc ca trebuie asa ceva la ele nu?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tocmai acel amplificator l-ati gasit pentru acele incinte acustice. Nu va recomand, pentru ca, unu, puterea debitata e mult sub cea redata de specificatiile tehnice ale produsului, si doi, calitatea indoielnica a componentelor electronice folosite.

Pentru niste incinte acustice de talia aceea, ar trebui macar asa ceva:

http://www.okazii.ro/sisteme-audio/amplificator-audio/amplificator-onkyo-a-8630-a130255974

Link spre comentariu

am gasit cateva in care ma incadrez!

http://www.okazii.ro/sisteme-audio/amplificator-audio/amplificator-pioneer-a-201-a130320054

http://www.okazii.ro/sisteme-audio/amplificator-audio/amplificator-sony-ta-f120-a130320043

Si mai am o intrebare am mai gasit un pick up si un magnetofon destul de vechi cam cat boxele de vechi ce pot face cu ele ?pot conecta boxele la calculator fara amplificator?

Link spre comentariu

mag-ul si pick-up-ul au intrari audio care se pot conecta la PC. Faci conexiunea asta cu niste cabluri audio din comert iar la unul din aparate conectezi boxele. Deci, nu merge sa conectezi boxele direct la PC.

Amplificatorul ala SONY pe care l-ai ales are un driver + etaj final pe tranzistoare. Driver-ul este NEC, parmise uPC1298, care e pacatos tare. Daca pica, cam greu pot sa-l repari pentru ca nu prea se gaseste iar TA-F120 scoate mai putina putere (consuma max. 100W de la retea) decat ampliful Onkyo recomandat de admin care este numai pe tranzistoare si iti controleaza mult mai bine melomanurile alea. Si pentru 60 lei diferenta chiar nu are rost, dar faci cum crezi.

• Like 1
Link spre comentariu

• 4 weeks later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock