Sari la conținut

almanah Tehnium 83

mariuscristian

Postări Recomandate

buna ziua

in almanahul tehnium 83 la pagina 120 este prezentat un amplificator audio de 200 va. rog insistent daca detineti si puteti dati-mi si mie schema electronica completa ( in almanahul meu la pag 122 -123 unde este schema sunt paginile lipie si nu se vede foarte bine schema).

totodata doresc si cateva impresii de la voi cu privire la schema si cablajul prezentate..... si aici ma refer la siguranta in exploatare, si alte caracterstici masuraile daca a-ti construit amplificatorul

multumesc!

Editat de donpetru
corectare titlu topic
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

L-am gasit in cel din `84, dar tot cu portiuni lipsa(zona cotorului).

Daca imi dati o adresa de mail vi-l trimit(cca.3MB).

Editat de miron1947
Link spre comentariu

aveti dreptate imi cer scuze schema se afla in almanahul din 84 eu am un xerox realizat precar su nuse oserva foarte bine coperta. adresa de e-mail este predescu.mariuscristian@gmail.com chiar daca nu se observa foarte bine ma gandesc ca poate se vede mai bine ca la mine in xerox.. mii de multumiri pentru ajutor

Link spre comentariu

multumesc mult pentru ajutor........ avand in vedere situatia de fata va rog sa-mi recomandati un amplificator din clasa hi-fi care a fost consruit si se apropie de urmatoarele caracteristici:

Ualim = + - 40vcc, P = 150.....250W pe o sarcna de 8 .... 16 ohm iesire in banda 20hz - 20khz Uin = < 100 mV pe o impedanta de 100kohm distorsiuni = max 0,5% la 150W raport semnal zgomot = 90 db ...... as prefera o schema clasica fara mos-uri ....... moltumesc anticipa pentru ajutor

Link spre comentariu

• 3 months later...

Cu un amplificator alimentat la +/-40V poti obtine maxim 80W/8R; daca vei conecta doua amplificatoare in punte vei obtine 150W/16R sau 300W/8R. Numarul perechilor de finali va fi corespunzator, in functie de curentul eliberat in sarccina.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock