Jump to content
Sign in to follow this  
spulber

pc. fara restart si problema la instalat windows

Recommended Posts

buna ziua. am si eu 2 probleme cu pc-ul meu. intai nu se restarteaza normal adica deloc cu conectorul pt. restart pus,si a doua problema care ma cam depaseste e urmatoarea: pun cd.in dvd-rom dau sa instaleze merge corect chiar si formatat pana la capat, se pregateste sa copie fiserele de pe cd ,incepe copierea pana se ajunge la fiserul drivere.cab ,acolo sta cam 3-4min. sau chiar mai mult si la un moment dat apare ecran albastru scris cu alb ceva de eroare cred sau ceva de hardware sau soft si ramane asa .de restart nu se pune vorba ca nu merge sil inchid din nou pc-ul. dau drumul din nou se instaleaza corect pana dupa formatare, se pregateste sa copie fiserele cateodata trece si de driver.cab dar sant fisere care da retry sau skyp . daca dau skyp trece de acel fiser dar nul copie ,daca dau retry de mai multe ori apare iar acel ecran albastru cu scris alb si ramane asa si nu reusesc sa instalez win. care poate fi problema? rog sa ma ajute cineva. multumesc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca butonul de restart nu functioneaza, poate fi conexiunea acestuia cu placa de baza sau eventual placa de baza defecta.

Modelul placii de baza?.

Este prima instalare?

Share this post


Link to post
Share on other sites

nu nu este prima instalare. modelul nul stiu o sa verific

Share this post


Link to post
Share on other sites

daca dau skyp trece de acel fiser dar nu-l copiaza

Acest fenomen apare cand nu gaseste pe disc drivere specifice, se trece de acest pas cu skip si se continua instalarea, acele drivere lipsa se instaleaza dupa ce sistemul este functional, de pe CD-ul placii de baza sau de pe internet.

Edited by miron1947

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am avut mai demult o problem? asem?n?toare cu pc meu.Nu i-am dat de cap p?n? n-am schimbat HDD-ul.Probabil un sector al lui avea bad-uri...

Share this post


Link to post
Share on other sites

@spulber

postati o imagine cu acea eroare (ecran albastru).

Share this post


Link to post
Share on other sites

da avea os.instalat dar facea probleme . si pot sa cred ca si hdd e o problema.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ce marca este HDD-ul?

Puteti formata LLF, aceasta aplicatie identifica si clusterii defecti si ii scoate din lista celor valizi.

Edited by miron1947

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am p??it c?ndva la fel cu un CD destul de zg?riat cu sistemul de operare.

E posibil ca problema ta s? fie mai complex?, iar dac? HDD-ul e de vin?, atunci exist? un utilitar

care se cheam? HDD regenerator care cic? repar? sectoarele defecte. Eu nu l-am testat.

E bine totu?i ca la formatarea HDD, s? cite?ti cu aten?ie mesajele, s? vezi dac? s-au detectat erori

sau sectoare defecte.

http://videotutorial.ro/tag/cum-se-foloseste-hdd-regenerator/

Ca s? afli ce plac? de baz? ai, po?i folosi un utilitar gratuit numit CPU-Z.

Share this post


Link to post
Share on other sites

po?i folosi un utilitar gratuit numit CPU-Z.

Din ce vad eu, se poate utiliza dupa instalarea sistemului de operare.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sigur c? ai dreptate, dar s?nt o mul?ime de solu?ii pentru a afla tipul pl?cii de baz? direct din DOS, f?r? s? ai Windows instalat.

Ghidul despre cum se folose?te HDD regenerator, pomene?te ?n titlu de Hiren's BootCD.

Informa?ii

Eu folosesc versiunea 7 care este mult mai simpl?.

 

1. Introduce?i CD-ul ?n unitate ?i restarta?i calculatorul

2. Alege?i Start Boot CD

3. Enter a choise: alegem 7 adic? System Info Tools

4. Enter a choise: alegem 5 adic? Astra System info 5.1

 

cgqorI9.png

 

Vq0C9Ha.png

 

CLWkDtt.png

 

?i dac? tot veni vorba, ?tie cineva un utilitar de f?cut capturi de ecran direct din DOS?

Share this post


Link to post
Share on other sites

va multumesc pentru sugestii . am rezolvat problema . in primul rand era cd-ul care era zgariat ,am facut rost de altul bun.dupa aceea a mai fost si hdd-ul.instaland de prea multe ori in partitia "c" sa creat destule bad-uri , am instalat win. in partitia "d". si sa instalat corect fara skypuri sau retry. si acum merge corect . partitia "c" lam formatat dupa aceia cu win. deschis . inca o data multumesc pentru sugestii si sfaturi. o zi buna sa aveti .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.