Sari la conținut

Postări Recomandate

buna ziua. am si eu 2 probleme cu pc-ul meu. intai nu se restarteaza normal adica deloc cu conectorul pt. restart pus,si a doua problema care ma cam depaseste e urmatoarea: pun cd.in dvd-rom dau sa instaleze merge corect chiar si formatat pana la capat, se pregateste sa copie fiserele de pe cd ,incepe copierea pana se ajunge la fiserul drivere.cab ,acolo sta cam 3-4min. sau chiar mai mult si la un moment dat apare ecran albastru scris cu alb ceva de eroare cred sau ceva de hardware sau soft si ramane asa .de restart nu se pune vorba ca nu merge sil inchid din nou pc-ul. dau drumul din nou se instaleaza corect pana dupa formatare, se pregateste sa copie fiserele cateodata trece si de driver.cab dar sant fisere care da retry sau skyp . daca dau skyp trece de acel fiser dar nul copie ,daca dau retry de mai multe ori apare iar acel ecran albastru cu scris alb si ramane asa si nu reusesc sa instalez win. care poate fi problema? rog sa ma ajute cineva. multumesc.

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/5149-pc-fara-restart-si-problema-la-instalat-windows/
Distribuie pe alte site-uri

Daca butonul de restart nu functioneaza, poate fi conexiunea acestuia cu placa de baza sau eventual placa de baza defecta.

Modelul placii de baza?.

Este prima instalare?

daca dau skyp trece de acel fiser dar nu-l copiaza

Acest fenomen apare cand nu gaseste pe disc drivere specifice, se trece de acest pas cu skip si se continua instalarea, acele drivere lipsa se instaleaza dupa ce sistemul este functional, de pe CD-ul placii de baza sau de pe internet.

Editat de miron1947

Am p??it c?ndva la fel cu un CD destul de zg?riat cu sistemul de operare.

E posibil ca problema ta s? fie mai complex?, iar dac? HDD-ul e de vin?, atunci exist? un utilitar

care se cheam? HDD regenerator care cic? repar? sectoarele defecte. Eu nu l-am testat.

E bine totu?i ca la formatarea HDD, s? cite?ti cu aten?ie mesajele, s? vezi dac? s-au detectat erori

sau sectoare defecte.

http://videotutorial.ro/tag/cum-se-foloseste-hdd-regenerator/

Ca s? afli ce plac? de baz? ai, po?i folosi un utilitar gratuit numit CPU-Z.

Sigur c? ai dreptate, dar s?nt o mul?ime de solu?ii pentru a afla tipul pl?cii de baz? direct din DOS, f?r? s? ai Windows instalat.

Ghidul despre cum se folose?te HDD regenerator, pomene?te ?n titlu de Hiren's BootCD.

Informa?ii

Eu folosesc versiunea 7 care este mult mai simpl?.

1. Introduce?i CD-ul ?n unitate ?i restarta?i calculatorul

2. Alege?i Start Boot CD

3. Enter a choise: alegem 7 adic? System Info Tools

4. Enter a choise: alegem 5 adic? Astra System info 5.1

cgqorI9.png

Vq0C9Ha.png

CLWkDtt.png

?i dac? tot veni vorba, ?tie cineva un utilitar de f?cut capturi de ecran direct din DOS?

modelul nul stiu o sa verific

O solutie ar fi sa utilizati un Linux live CD http://www.knoppix.org/ si Everest http://www.roportal.ro/download/everest_11.htm pentru obtinerea informatiilor referitoare la placa de baza.

va multumesc pentru sugestii . am rezolvat problema . in primul rand era cd-ul care era zgariat ,am facut rost de altul bun.dupa aceea a mai fost si hdd-ul.instaland de prea multe ori in partitia "c" sa creat destule bad-uri , am instalat win. in partitia "d". si sa instalat corect fara skypuri sau retry. si acum merge corect . partitia "c" lam formatat dupa aceia cu win. deschis . inca o data multumesc pentru sugestii si sfaturi. o zi buna sa aveti .

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock