Sari la conținut

Planurile electronistilor pe 2008

releu

Postări Recomandate

Am deschis acest topic pentru a va exprima care sunt planurile voastre vizavi de electronica pe 2008.

Spre exemplu, eu vreau neaparat sa-mi fac un generator de semnal si daca va fi neparat nevoie..un vobuloscop (asta imi trebuie la servici). Restul nu stiu, s-ar putea ca la anul sotia sa-mi aduca un copil. Sper cu aceasta ocazie sa fie fetita, dar ma multumesc cu ce o da D-zeu.

In rest, suprizele sunt binevenite.

Daca se poate as dori ca sa vedem care sunt planurile tehnium-azi.ro pe anul 2008 si bineinteles ale userilor.

P.S. band.gif Vreau ca acest topic sa fie inceputul unui adevarat revelion in lumea electronicii...si nu numai.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

releu, inca nu mi-a facut de pe acum planuri dar mai mult ca sigur vor fi multe stabilite din mers sau pe parcurs.

asa ca doresc si eu tuturor electronistilor montaje reusite si rezistente pe anul 2008.

Inca o data LA MULTI ANI.

band.gif

Link spre comentariu

• 3 weeks later...

Pai am in plan sami termin ampliful 2.1 la care am inceput constructia , sa-mi dublez subwooferul de 15 inci cu inca unul si sa imi cumpar difuzoare pt doua proiecte mai vechi care vor fi satelitii acestor woofere. Si sa trec cu bine de BAC , sa reusesc la o facultate :) As vrea sa ma si insor da sunt cam mic sa ma leg de cap de acum :) O sa ma rezum la locuit impreuna . In rest sa am sanatate ca restul se rezolva . Cam astea sunt planurile mele pt anul 2008. Bafta tuturor in realizarea planurilor !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock