Sari la conținut

Sfaturi alegere baterie baie


Andreea Radu

Postări Recomandate

Buna tuturor,

Va scriu pentru ca de curand mi-am schimbat locuinta si vreau sa o amenajez?

Acum sunt la domeniul baie :)

Mi-am cumparat cada, si vreau sa cumpar si baterie pentru ea,baterie cu dus, una de calitate, nu chiar orice produs care se strica in 6 luni... Problema este ca eu nu ma pricep la asa ceva, si atunci am hotarat sa va cer niste sfaturi

Un amic mi-a recomandat un site de amejari interioare, despre care am inteles ca este serios si au si produse de calitate. Nu am mai cumparat de la ei, dar daca gasesc ceva care imi place, chiar voi incerca.

Am gasit aici : o baterie cada - dus care imi place , mai ales ca este si la promotie, numai ca nu stiu daca se merita pretul?.Voi ce spuneti??

Mai este una care mi-a placut, si la un pret mai rezonabil: baterie cada. Voi ce imi recomandati...?

Chiar am nevoie de sfatul vostru, sa-mi spuneti daca se merita sa iau o baterie la pretul asta, daca este de calitate, durabila etc..

Va multumesc!

Editat de Andreea Radu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cum de ati reusit sa gasiti baterii cada-dus numai pe acel site web?! Si la niste preturi destul de piperate. Curios, nu! Mai putina reclama, va rog.

 

O baterie cada-dus, la un pret bun (sub 200lei), am luat acum cativa ani in urma de la Praktiker. Va recomand sa va orientati catre o solutie de actionare a dusului asemenea celei de mai jos:

baterie-cada-si-dus-sano-style-600a-5773315.jpg

si in niciun caz nu va recomand asa ceva - vedeti mai jos (din ce am observat, la varianta de mai jos sistemul de alimentare a dusului nu este cine stie ce de fiabil):

baterie-cada-si-dus-eurosmart-cosmopolitan-grohe-germania.jpg

Deci, mergeti pe prima varianta de mai sus si inspectati bine sistemul de legatura dintre furtunul dusului si dispersorul lui.

 

Numai bine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock