Sari la conținut

rog update emoticoane

releu

Postări Recomandate

M-am hotarat si vreau sa-i spun admin-ului sa faca un update la iconitele emotive cunoscute si sub denumirea de emoticoane. Sper sa am de partea mea cei mai multi useri. Asa ca, daca doriti sa schimbati sau sa adaogam un emoticon, va rog sa va adresati aici parerea.

Spre exemplu, cererea mea:

Emoticoane ca astea (am vazut ca sunt cam multe la fel): :h7: :o3: :f7: :k1: :i6:

sa fie inlocuite, ca de exemplu, cu astea:

1. post-4-1198959875_thumb.gif 2. post-4-1198959889_thumb.gif 3. post-4-1198959903_thumb.gif 4. post-4-1198959921_thumb.gif

5. post-4-1198959940_thumb.gif 6. post-4-1198959954_thumb.gif 7. post-4-1198959964_thumb.gif 8. post-4-1198959976_thumb.gif

Si daca mai aveti altele va rog sa le propunem aici.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 weeks later...
Ar mai trebui putin schimbate niste emoticoane.

Am sa tin cont de acest lucru.

Intr-un viitor apropiat o sa incerc sa actualizez emoticoanele forumului numai pe format tipic IPB, asa cum sunt cele prezentate de releu in primul post de mai sus.

Link spre comentariu

• 3 months later...
Astazi 12-05-2008, am realizat un update la emoticoanele din forum.

Misto, alta viata. coolspeak.gif

Am vazut ca aceste smiles sunt special facute pentru forum IPB deci e OK. A ... mai putin, un emoticon, cel cu cautarea Google dar nu e nimic. :hi:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock