Sari la conținut

sfat boxe

lucian7791

Postări Recomandate

ce boxe ma sfatuiti sa aleg din astea 2 BOXE HECO SPIRIT 200 3 cai, bass reflex, impedanta 4-8 ohmi, putere 120/200W, frecventa de raspuns 22-28 000Hz sau JBL TLX 16 , 10-100w/chanal,8 ohmi ,SPL 91db,1.1khz-3,4khz,construite prin 1975 amplificatorul meu denon pma 700v.eu as merge pe jbl dar totusi sunt mult prea vechi ma gandesc ca or fi duse suspensiile sau altele

post-25189-0-15627800-1371786626_thumb.jpg

post-25189-0-57023500-1371786635_thumb.jpg

• Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

in cazul boxelor HECO care ar fi SPL-ul?

Ca idee din ce specificatii ai scris ca-r avea fiecare varianta , eu ti-as recomanda JBL.

Asta pe de o parte , pe de alta parte cea mai buna alegere ai putea sa o faci daca ai posiblitatea sa faci un test cu amandoua variante pe amplificatorul tau !

Chestia cu suspensile e relativa , doar pentru ca sunt fabricate in 71.

Am vazut boxe de productie recenta la care suspensile s-au copt relativ repede aprox. 5 ani!

In sfasit consider ca cea mai buna alegere pe care ai putea sa o faci tine de tine nu ce spun altii!

Incearca sa faci un tes cu amble variante si atunci te lamuresti sigur!

Editat de dominicue
Link spre comentariu

Ascultati acele boxe, daca aveti ocazia, si apoi alegeti. E cel mai bine asa din cauza ca, anumite boxe pozitionate intr-o anume camera si intr-un anume fel pot suna pentru o anume persoana placut iar pentru alta persoana, care poate asculta un alt gen muzical, aceleasi boxe sa sune dezastruos. Deci, asculati cum suna acele incinte acustice si apoi alegeti.

Daca nu aveti posibilitatea sa le ascultati atunci trebuie sa mergeti "la ghici". Intr-un asemenea caz va recomand incintele mai vechi daca mai sunt cat de cat OK.

Numai bine

Link spre comentariu

donpetru am mers pe mana ta si sincer nu-mi pare rau ,boxele arata super si se aud foarte bine si cu cei de la care vroiam sa cumpar heco (baieti cunoscatori recunosc firma din poza cu heco)avusesem o problema cu amplificatorul denon pma 700v ,multumesc pentru sfat.

Link spre comentariu

suspensiile arata foarte bine,o suspensie la difu de medii e schimbata sigur pentru ca are o culoare putin diferita de restu,nu pot spune cu siguranta daca si celelalte sant schimbate pentru ca nu observ diferente,important e ca se aud extraordinar de bine pentru varsta lor si apropo de varsta am gasit aici

http://www.audioheritage.org/vbulletin/showthread.php?25959-Jbl-Tlx-16 cum ca aceste boxe s-au vandut prin 1989 deci cred ca nu sunt chiar din 1971 am pus o poza cu specificatiile seriei tlx 12-20,o sa desfac si difurile toate intr-o zi sa le compar cu originalele pentru ca am gasit poze cu difuzoarele originale din acelasi model postate pe un site .

post-25189-0-32485100-1372064381_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock