Sari la conținut

Cuptor cu microunde Lg Mb-3947C

Bran Bogdan

Postări Recomandate

Am un cuptor cu microunde Lg Mb-3947C, prima problema este ca mi s-a ars siguranta de 10A din el, nu am avut siguranta pentru el sa o schimb, dar am pus lita de la carbuni de flex pe ea pentru a vedea ce problema este, m-am gandit ca in caz de alta problema imi cade siguranta principala de la casa, ceea ce s-a si intamplat, am pus lita, am dat drumul la cuptor si mi-a cazut siguranta, am verificat de 2 ori si m-am oprit. Cand ii dau drumul pe moment se aprinde becul din el si vrea sa functioneze dar se aude un barait puternic si in nici o secunda cade siguranta.

Nu am idee de unde sa incep sa verific pentru ca nu am mai avut de a face cu asa ceva! un pic de ajutor daca vreti, multumesc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

da imi dau seama, pentru ca a mea de unde am desfacuto, intr-o partea avea papuc si intr-o parte era prinsa la papucul de la transformator, de acolo am taiat-o, imi dau seama de polaritate, sper sa fie doar asta problema, pentru ca fara ea nu mi-a incalzit chiar daca a functionat, o sa vedem!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock