Sari la conținut

Windows 7 ultimate R1 upload 4mb/s

cristi_74

Postări Recomandate

Am instalat de proba acest win 7 luat de pe....... si am o problema:in network trafic arata upload 4mb/s fara sa am upload cu utorrent sau alte programe de sharing,si-mi merge netu al naibii de greu cu toate ca am net de la nextgen nextheavy 100mb/s.Am cautat prin el sa vad de unde se duce atata amar de net pe apa sambetei si in afara de gadgetul de pe desktop nu se vede nicaieri.

Editat de cristi_74
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am avast instalat,nu a gasit nimic,si nu e free.Poate este FACUT cu ceva gen "acceseaza situl x",oricum formatez maine si pun SP1 care stiu ca mere brici.Am fost curios sa vad ce poate,este varianta aia by amit care este cenzurata de google.Dupa instalare la pagina de start a IE era siteul lor.Ruleaza vreo ganganie in background ca merge greu si compu,iar in WOT am acum aprox 30 fr/s iar cu sp1 peste 40,cu toate ca sp1 avea aprox 1 an de la instalare,kasperski antiv plus o sumedenie de programe instalate.

Editat de cristi_74
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock