Sari la conținut

STOP vizionare ANTENA 1, 2 si 3

politehnica

19 membri au votat

1. 1. Dupa tot scandalul mediatic sunt anti-antene 1, 2 si 3 ?

• DA
      15
    • NU
      4

Postări Recomandate

STOP vizionare Antena1, 2 si 3

Cele mai parsive televiziuni din ROMANIA pe care va spun sincer sa nu le accesati. Dupa toata propaganda anti-basescu pe care le-au facut televiziunile mentionate anterior - le banuiam de mult timp - acum, credeti-ma, imi este sila sa ma uit la aceste canale TV. Daca si voi simtiti acest lucru, votati mai sus DA: ANTI-ANTENE.

Editat de politehnica
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Domnilor. Sunteti probabil prea tineri ca sa mai tineti minte ca in 1989, nimeni nu se mai uita la TVR (televiziunea unica) Toti faceau antene pentru bulgari, sarbi sau chiar R. Moldova. Daca cei ce se uita la antene, nu ar avea ce vedea, cu siguranta ar urmari alte televiziuni, care sunt acum din belsug.Cred ca topicul nu are nici-un rost, chiar daca se inscrie la discutii generale. Hai sa nu ne insultam reciproc de lipsa de inteligenta si fiecare sa se uite la ceea ce vrea. In ceea ce priveste votul, am votat evident cu NU. Nimeni nu are dreptul sa desfiinteze arbitrar televiziuni, ziare, etc, care de altfel sunt trusturi private. Daca punem talpi initiativei private, atunci incotro ar trebui sa ne indreptam - spre Republica Malgasa, sau Papua-Noua-Guinee?

• Like 2
Link spre comentariu

Subscriu la cele scrise de D-l ola_nicolas, fiecare poate alege ce post TV vizioneaza si de unde isi obtine informatiile.

P.S.

Antena 1 si 2 nu sunt posturi de stiri, inteleg ca acesta este domeniul la care se refera D-l politehnica.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Desi nu ma uit la tv,decat ocazional,am votat Da,pentru ca am vazut,pe parcursul anilor,chiar 2,3 lucruri la aceste televiziuni care sa ma faca sa imi fie scarba doar cand le aud numele...fara a ma uita la ele.

O fi Basescu "tiranul tarii" dar nici cu cateii astia de la antene,dresati de Voiculescu sau stiu eu de cine,nu mi-e rusine.Asa cum l-au inchis pe Diaconescu cu otv,nu m-ar deranja deloc sa-i inchida cineva si pe antenistii astia mizerabili din toate punctele de vedere...

Link spre comentariu

Eu chiar nu vad care e problema cu televiziunile in Ro, ca doar nu va obliga nimeni sa va uitati, sau sa nu va uitati la una sau alta. Oricum lucrurile sunt pe calea ce buna, aprope un an de cand aveti guvern nou, problemele tarii sunt ca si rezolvate, pensionarii multumiti, fostii militari multumiti, eh mai pleaca niste medici si asistente din tara, dar ce conteaza, astea-s detalii, agricultura merge, granele cresc singure, soarele straluceste.

Acu vine vacanta, parlamentara evident, politicienii se duc in vacante exotice, poporul merge in "balconia" ca e criza pentru ei, si de fapt unde sa se duca, ca nici nu vroiau sa merga nicaieri, ei stau si se uita la televizor, ar fi pacat sa nu poata sa se mai uite la televizor, adica ce sa faca, sa se plimbe pe cararile muntilor? sa mearga cu bicicleta sa cu copii la pescuit? sau la strand? pai numai niste oameni cu mintea sucita ar face asa ceva, ei, mai bine stau se uita la televizor beau bere la pet si sparg seminte, aproband ce li spune acolo, ca pana la urma n-au motive sa fie suparati cand li se pune exact ce vor ei s-auda. Fiecare are postul lui care-i spune ce vrea el s-auda, ce frumoasa e viata, a mai trecut un an, copii se fac mari, termina scoala si emigreaza, sau se angajaza la stat daca cumva nu stiu sa faca nimic, sau daca-s mai dezghetati intra in politica sa le fie si lor bine macar 4 ani in viata.

RR

Editat de roadrunner
  • Like 1
Link spre comentariu

De oprit nu trebuie oprit nimeni pe lumea asta sa fie un nemernic daca asa-i sta in fire insa ce ma intristeaza este ca nemernicii au priza la public utilizand din plin propriile smecherii si prostia populatiei totodata (care e enorma).

Imi aduc aminte de acum cativa ani cand intram pe forumul site-ului Antenei si imi exprimam dezamagirea fata de dl. Cristoiu care servea emisiuni la Antene. Nu mi-a venit sa cred ulterior, descoperind ca dl. Cristoiu a plecat de la antene (l-o fi convins mesajul meu? Nu cred). De restul gen Badea sau Gadea nici ca-mi pasa, astia sunt ce vreti voi dar nu oameni.

Si-mi mai aduc aminte de invatatoarea sau profesoara ce baga de zor greva foamei impotriva reformelor Boc, iata ca dumneaei e acum mare senatoare din partea pc-ului. Deci cata demnitate poti sa ai ca sa faci greva foamei pentru o cauza sa zicem onesta (le-a taiat Boc indemnizatiile si s-au suparat profesorii) ca mai apoi sa iei bani de la antene si sa te bagi in pc? Pe cine sa fiu mai suparat, pe antenele fara scrupule sau pe romanii de rand, unii tradatori (cum e invatatoarea respectiva) iar altii prosti?

Editat de SIG
Link spre comentariu

Eu cred ca fiecare are dreptul de as spune opinia. Daca nu ar exista Antene, cine ar mai face opinie separata fata de noul "ceausescu" ?

Fara o opinie contrara Cotroceniului "tot" teveul s-ar putea reduce la un singur post (B1TV+TVR+TV Romania+ Realitatea+etc). Si inca ceva, voi nu aveti telecomenzi? Nu va place nu va uitati, dar eu cred ca nu asta este "problema" ci mai degraba spiritul "pupin....t", vorba mai putin apreciatului (doar de unii) Mircea Badea..

Link spre comentariu

Mestere, esti rupt rau de realitate. Daca si TVR-ul si iRealitatea sunt pro-base atunci trebuie sa te recalibrezi ca esti out of reality complet.

P.S. Dar cand toate televiziunile il ridicau in slavi pe Nastase (doar DD saracu' ce mai critica subtzirel maretele realizari nastasiene) nu erai atat de suparat pe monocoloratura (rosie) a tuturor televiziunilor de atunci si nici nu-l comparai cu Ceausescu. De ce ?

Editat de SIG
Link spre comentariu

cand toate televiziunile il ridicau in slavi pe Nastase

Eu asta n-am prins, cu toate ca n-am lipsit din tara.Tin minte ca in 2004 aproape toata media il toca pe Nastase, inclusiv Antena 1(celelalte doua, 2 si 3 nu erau inca) si Jurnalul National.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Tin minte ca in 2004 aproape toata media il toca pe Nastase,

Sunteti sigur ca asa a fost ?

Lumea-si aduce aminte altfel despre Nastase, adica cam asa:

?In timpul guvernarii Adrian Nastase s-a inregistrat un declin ingrozitor al libertatii si demnitatii presei, ajungindu-se ca sase-sapte televiziuni sa transmita deodata in direct cite o declaratie banala a premierului PSD. Utilizind un amestec diabolic de presiune si cointeresare, Nastase a facut din televiziuni paji la propria curte.

?ca un bilant, vedem ca, de-a lungul timpului, televiziunile au fost intr-o mai mare masura de partea stingii si impotriva dreptei. Si, deloc fara legatura, stinga a fost mai mult timp la putere - guvernind direct sau controlind indirect Executivul din opozitie - decit dreapta. Cind dreapta a fost mai influenta in relatia cu televiziunile, toata lumea a sarit in aer; cind stinga s-a aflat in aceasta postura, situatia a intrat in ordinea firescului.

? Am asistat deja la reculuri, la derapaje grave si chiar am simtit mirosul restauratiei autoritare - si ma refer aici, sfidind un stereotip actual de larga circulatie, nu la regimul Basescu, ci la guvernarea Nastase. Personal, ca jurnalist, pot depune marturie ca lucrurile au stat infinit mai rau pe timpul lui Nastase, din punctul de vedere al libertatii presei. Acum, televiziunile se afla intr-o grava criza morala nu pentru ca regimul Basescu a exercitat presiuni asupra lor, ci pentru ca au ales singure sa-si vinda demnitatea si libertatea in slujba unor interese economice si politice.

http://www.ziaruldei...eviziune~ni5v5g

?Guvernarea Nastase. Abuzul de putere

Un capitol aparte in istoria presei post comuniste revine celor patru ani ai Guvernului condus de Adrian Nastase, anii 2000-2004, cand s-au institutionalizat doua practici de control a presei: cumpararea ziarelor si atribuirea publicitatii de stat acelor titluri care erau favorabile puterii.

Acesti ani au fost o instalare la carma a banului si varful presiunilor politice si tot atunci s-a nascut conceptul de baron local, semn al berlusconizarii presei, dupa cum puncteaza Mircea Toma. El ii si numeste: Radu Mazare, Dumitru Sechelariu, Marian Oprisan si Nicolae Mischie.

?Controlul politic a atins atunci apogeul, era un control care venea de la centrul de putere politica, ce era monolit, si care, prin toate parghiile posibile, a supus aproape integral televiziunile si partial presa scrisa?, spune Toma.

In acei ani au fost mari subiecte care apareau in presa scrisa si de care televiziunile nici nu mentionau. Asta a fost unul din momentele care au vadit mai multe mecanisme, explica Ioana Avadani

? Si Petre Mihai Bacanu isi aduce aminte de acele vremuri si de folosirea publicitatii de stat pentru a controla publicatiile

http://www.dela0.ro/...de-presa-libera

Ceausismul lui Adrian Nastase

? Televiziunea si radioul publice sint aproape monopolizate de prezenta lui Adrian Nastase si a partidului sau. Premierul este cea mai mediatizata persoana din Romania, chiar la televiziunile private stirile despre guvern sau PSD depasind 80% din spatiile acordate stirilor interne. Mai mult, televiziunea PrimaTV, finantata din bani publici de catre ministrul Miron Mitrea, aloca deseori spatiul stirilor interne exclusiv actiunilor

guvernantilor.

? Dar, daca lui Nicoale Ceausescu i-au trebuit ani buni pina sa se asigure ca detine intreaga putere, pina sa inceapa sa impuna cultul personalitatii lui si a familiei lui, Adrian Nastase este mult mai putin ezitant. Intr-un an si jumatate, Adrian Nastase a demonstrat deja ambitiile sale dictatoriale.

? Neputind sa se abtina, PSD minte si institutiile internationale. Intr-un raport inaintat Consiliului Europei, in vederea eliminarii post-monitorizarii Romaniei, vicepresedintele PSD, Viorel Hrebenciuc scrie ca articolul 205 privind insulta si articolul 206 privind calomnia din Codul penal au fost amendate, iar articolul 238 privind ofensa adusa autoritatii a fost abrogat. Prin aceasta, "obligatiile Rom?niei legate de Codul penal au fost in totalitate indeplinite." In realitate, Hrebenciuc mintea. Art. 238, care pedepseste cu inchisoarea de la 6 luni la 5 ani atingerea adusa onoarei unui demnitar, era in vigoare, iar articolele 205 si 206 nu fusesera amendate.

http://www.progressi...727/rmol/an.htm

Credeti-ma ca nu mi-a facut placere sa rascolesc porcariile lui Nastase dar am cautat cateva articole despre maretiile lui doar ca sa nu trebuiasca sa ma credeti pe cuvant.

Editat de SIG
Link spre comentariu

bai nea politehnica se pare ca ai preluat pe nemestecate un slogan drag unui personaj sinistru. daca chiar te intereseaza antena 1 si 2 sunt posturi generaliste si de divertisment, ce treaba au cu politica.

daca nu-ti plac antenele poti da labe1 tv unde il vezi in splendoarea deontologelii pe tov colonel tuciurescu pe lupea pe marean si alti securisti sub acoperire.

mai bine p®osteaza la evz si nu ne impune tu noua ce sa urmarim si ce nu.

ai inteles?

Link spre comentariu

Marlowe, esti obosit ? Nu te-ai prins ca politehnica se refera la santajul Antena 1,2,3...,100 asupra RCS RDS? Este adevarat ca la un moment dat s-a ajuns la discutii politice.

Editat de SIG
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock