Sari la conținut

Postări Recomandate

MI-am cumparat recent un aparat de aer conditionat marca Nordstar. L-am luat dintr-un magazin virtual, pe considerente financiare si pentru ca firma asigura si montajul in pretul aparatului de aer conditionat. Nu am gasit multe informatii despre marca asta. Stie cineva ce probleme ar putea avea? Ati avut astfel de electrocasnice, stiti ceva despre ele?

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/5032-aer-conditionat-nordstar/
Distribuie pe alte site-uri

MI-am cumparat recent un aparat de aer conditionat marca Nordstar. L-am luat dintr-un magazin virtual, pe considerente financiare si pentru ca firma asigura si montajul in pretul aparatului de aer conditionat. Nu am gasit multe informatii despre marca asta. Stie cineva ce probleme ar putea avea? Ati avut astfel de electrocasnice, stiti ceva despre ele?

Indiferent de marca aparatului cel mai important este felul in care este montat aparatul si cum este utilizat /intretinut de beneficiar!

Vb din experienta , am vazut aparate de la firme de firme gen Daikin , LG etc etc , montate in bataie de joc de asa zisi frigotehnisti si care aparate au picat in mai putin de un an !

Intreaba de curiozitate un meserias din asta care monteaza clime daca poate sa-ti explice cat mai simplificat functionarea aparatului de aer conditionat ( mai exact ce se intampla acolo inauntru ( ciclul frigorific) si o sa ai o mare surpriza!!! Adica.....in marea lor majoritate habar nu au cum functioneaza o masina frigorifica ( ca asta este de fapt AC-ul)

Concluzia........ mai bine cauta intai un meserias bun in tehnica frigului ca marca aparatului la acest moment prea putin mai conteaza, marea majoritate a aparatelor sunt facute din subamsamblee ale altor producatori !

P.S. eu am montat un AC acum 5 ani si functioneaza si in ziua de azi chit ca la momentul cand l-am montat beneficiarul facea 13/14 pe alnga mine ca de ce dureaza atat montajul. Acum beneficiarul imi multumeste si ma roaga sa-i mai montez eu alte AC-uri mai ales dupa ce a vazut ce afac alti mesteri ! Eu fiind electrician automatizari de formatie!

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/5032-aer-conditionat-nordstar/#findComment-45982
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock