Sari la conținut

Ce imi recomandati din aceste doua sisteme?

Postări Recomandate

Doresc sa achizitionez la mana a doua(pt ca noi nu mai gasesc aceste modele) unul din aceste 2 sisteme.Pe cel Panasonic l-am auzit mai demult la un prieten si se auzea foarte frumos,Philips-ul nu stiu cum suna,dar imi place aspectul.Dumneavoastra ce ati alege dintre aceste 2 sisteme?

e15b0dc024374bb68e57382.jpg

Panasonic SC-HT335

120453philipslx3600d2.jpg

philips lx3600d

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/5005-ce-imi-recomandati-din-aceste-doua-sisteme/
Distribuie pe alte site-uri

• 2 weeks later...

Imi cer scuze ca nu am raspuns,dar din din unele motive nu am mai intrat pe forum...Aceste sisteme de mai sus erau vandute de diferite persoane cu preturi cuprinse intre 300 si 400 de lei.(SECOND HAND).Pe mine ma interesa in special cel Panasonic,dupa cum am spus,l-am si vazut "la treaba".Dar in final am achizitionat un sistem home cinema LG nou...fiind putin neincrezator in produsele electronice la mana a doua....Cel pe care l-am cumparat este cel din poza.Dupa parerea mea nu are aceeasi fidelitate si putere cu cea a Panasonicului (din ce imi aduc eu aminte) dar am zis ca un lucru nou este mai bun decat unul folosit si poate si reparat...Un inconvenient al sistemului achizitionat ar fi acela ca nu are iesire auxiliara de semnal audio...prin Scart preia doar video.Iar alta iesire nu mai are...Iar alta buba mare pe care in opinia mea este chiar cam aiurea ca in anul 2013 sa gasesti DVD-uri (sisteme home cinema) care nu au intrari 5.1.Prin urmare nu pot urmarii un film cu suport 5.1 nativ dintr-o sursa externa (PC),ci numai de pe un DVD,sau un Xvid compresat care sa aiba audio 5.1,insa calitatea va fi slaba,si nici nu stiu daca este capabil sa redea Semnalul 5.1 dintr-un Xvid,sau numai dintr-un film in format DVD...llgrvdis047.jpg

350 lei a costat.

Type 5.1 Channel, Putere totala 300W, USB Recording, tuner FM/RDS 50 preset,

formate DVD/DVD-R/+R/DVD+RW/CD audio/CD-R/-RW/MP3/DVD+R DL/DivX,

Antena radio, AUX, Composit, scart, intrare jack 3.5 mm, Caracteristici principale: Putere totala: 300 W DivX: Da Tip Player: DVD Specificatii audio: Tuner FM: FM/RDS Functii: Functii: 5.1 Channel inregistrare directa pe USB Conexiuni: Terminal Scart (Iesire RGB ): Da Video compozit: Da USB: Da

• 4 weeks later...

Panasonic exact ca cel din imagine am avut eu pentru o perioada de 2 luni in casa !

Nu vreau sa va dezamagesc ! Sincer subwooferul ala e praf ! Incercati sa dati basul peste 50% si o sa observati ca ceva nu e ok cu el !

In rest e un sistem ordinar ca mai toate celelalte !

Despre Philips nu stiu nimic ! Nu doresc sa mai spun despre firma LG .......

Eu personal nu am inteles rostul la dvd player !Mai exista cineva care are rabdare sa traga dvd uri si apoi sa stea sa le vizioneze ?!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock