Sari la conținut

Confectionare Incinta de mici dimensiuni

cristi_74

Postări Recomandate

Am cumparat 2 perechi de difuzoare: wofer SAL SBX1260 BK si tw SAL DTF 12.Incintele vor fi de tipul celor publicate in tehnium septembrie 2006 de dl mateescu (cea cu plan inclinat la fata).

Amplificatorul este vintage SONY TA-V33 DE 2x35w.Orice parere sau critica este binevenita,pt constructia boxeiAm optat pt acest model deoarece am mai construit una cu alte difuzoare recuperate,fara sa o "bibilesc" prea mult si fara filtre si am ramas cu gura cascata de cum se aude;poate fi din cauza ca am folosit stejar masiv :scratchchin: .

post-5694-0-07793100-1367691994_thumb.jpg

post-5694-0-00427900-1367692175_thumb.jpg

SAL DTF12.pdf

SAL SBX 1260 BK 8 ohm.pdf

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ma da nici o parere pro sau contra.Nimic despre filtru,volumul incintei nu se pupa cu difuzoarele,nici o parere?Asta ma face sa cred ca am nimerit din prima ca orbu Braila.

Link spre comentariu

Nu tine doar de materialul lemnos , tine foarte mult de calculul corect al volumului incintei si dupa caz de calculul corect al rezonatorului in cazul incintelor bass reflex!

Mai sunt si filtrele care au un aport important mai ales in cazul incintelor pe 3 sau chiar 4 cai !

Daca vrei sa construiesti incintele VTP prezentate de dl Aurelian Mateescu mare atantie la amaterialul de amortizare din interior mai exact la ce material si la cum il dispui pe peretii incintei!

Daca constuiesti incintele din imagine ,sunt super ok mai ales ca sa ales solutia constructiva cu ZDP (zero delay plane) cea ce inseamna ca se aplica o corectie de faza prin amplasarea difuzoarelor asa cum se vede in imagine!

Filtrul din imagine se pupa perfect cu difuzoarel tale! Este un filtru de 9,5 db/octava mai mult decat decent!

Era sa uit dai bataie inainte cu proiectul tau ! Spor !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock