Sari la conținut

Kit amplificator mono 100W

andylarkyn

Postări Recomandate

Salutare .

Recent am achizitionat acest Kit Audio :

http://www.mivarom.ro/catalog/product_info.php/kit-amplificator-mono-100w-p-3804

A venit cu o foaie , dar nu am inteles exact cum sa fac legaturile pe placa .

Am legat fire la el dar mai departe nu stiu ce sa ii mai fac .

Alimentarea am conectat - o ,dar in rest nu stiu ce sa fac .

Mai are in afara de alimentare un loc pentru intrare semnal si unul pentru iesire , una pentru Stand - by si doua "GND " , pe care nu stiu cum le pot lega si la ce .

Pentru difuzor am un " GND " si " OUT " una langa alta si " GND " , " IN " , " STBY " tot una langa alta .

Multumesc anticipat .

Aici sunt cateva poze ale cablajului cu piese :

Imagine183.jpg

Imagine184.jpg

Imagine185.jpg

Imagine187.jpg

Pentru intrarea audio as vrea sa folosesc o mufa RCA panou la care trebuie legate 3 fire : unul " plus " , " minus " si " masa " , dar nu stiu de unde sa le iau ; la fel si pentru iesirea audio .

Pe foaia cu care a venit scrie ca are functie " MUTE " si " stand - by " , dar cum le activez ?

Imi cer scuze daca sunt prea plictisitor , dar nu stiu cum sa fac legaturile la amplificator .

Editat de andylarkyn

Hristos a Inviat !

Revin cu alta problema legata de acest amplificator :

L - am conectat la transformator , la o sursa de semnal si la un difuzor , dar nu se aude nimic .

In schimb s - a incalzit traful destul de tare , iar C.I. nu era cald deloc .

Care ar putea fi problema ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock