Sari la conținut

sistem audio-boxe

mihai123

Postări Recomandate

Salut baieti am revenit cu un nou tread(sistemul acela akai nu l-am mai cumparat)...

Dar am acumparat tot akai amplificator :

http://www.e-boda.ro/lichidari-de-stoc/boxa-pasiva-e-boda-c737.html

si amplificatorul

http://www.akai.com.ro/Produs.aspx?COD=AS110RA_320

dupa cum vedeti aplificatorul are specificatiile:Front 30 w+30w rms(8 ohm),Centre&surround 10w+10w+10w(8 ohm).mentinoze:subwoofer este activ deci normal trebuie boxa cu ampl. integrat-si sincer nu ma intereseaza atata bass vreau sa-l folosesc decit pt ce scoate.(cele 5 canale)

boxele sunt 90 RMS X2 (8 ohm) ."pe o boxa sunt 2 difuzoare indentice +1 tweeter"deci toatal 3.

daca las boxele pe front pt stereo niciodata nu o sa duca la maxim.m-am gandit sa fac o schema :

oarecum le am un pic cu tamplaria.

sa pun un difuzor +twitter pe front(30 w) si un difuzor pe spate(surround ) iara pt centru mai am in casa o boxa de 30 w la 8 ohm.este buna schema?

va rog sa va referiti la shema asta nu doresc sa mai cumpar alte boxe...cum vedeti aplificatorul nu scoate mult rms

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mentinoze:subwoofer este activ deci normal trebuie boxa cu ampl.

Eu nu am inteles nimic. Am citat fraza asta sa vad daca intelege cineva ceva. Eu nu am inteles.

Dar sa trec peste aspectul de mai sus. Ti-ai luat boxe. Ok. Ti-ai luat amplificatorul. Ok. Toate dupa cum te-a dus capul. Acum ce mai vrei, ca eu nu inteleg nimic din ce spui mai sus. :scratchchin:

Link spre comentariu

amplificatorul este 5,1 deci 5 boxe pot sa leg + boxa subwoofer.

iesirea de subwoofer cum spune acolo:Iesire subwoofer activ.adica nu scoate putere pt boxa pasiva ci daca pun subwoofer activ(ampl incorpoarat).

iara cele 5 iesirii(1 centru,2 front si 2 surround pot pune boxa pasiva)front-30 w+30w rms(8 ohm),Centre&surround 10w+10w+10w(8 ohm).

repet am cumparat 2 boxe de rms-90w fiecare.total rms-180w ambele.

iara o boxa are 1 tweeter si 2 difuzoare la fel.

deci in total cele doua boxe au 4 difuzoare la fel si 2 tweeter.

eu vreau sa le separ.sa demontez un difuzor si sa-l pun la surround iara cel care ramane+twiiter sa pun la frontale.pt centru am un difuzor prin casa de 30w la 8 ohm.

subwhoofer nu pun nimica las gol(nu ma intereseaza prea mult bas)

NU vreau mai cumpar alte boxe si asa amplificatorul e de putere mica iara boxele de puetre mare.

deci combinatia este buna?

Editat de mihai123
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock