Sari la conținut

montare geamuri electrice

danut86

Postări Recomandate

salut,as vrea si eu sa imi montez gemuri electrice pe masina

acum am motorasele pe care as vrea sa le leg pe direct,adica la

+ si -

ce ma intereseaza pe mine este sa le asigur impotriva unei supra tensiuni,scurt sau altceva.Cum fac asta?

Si ce imi trebuie pentru a le face sa ridice/coboare?

eventual o schema si sa imi explice cineva,multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 30
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

O schema electromecanica post-9-0-90893900-1365416501_thumb.jpg pentru aplicatia Dvs.

Nu inteleg la ce protectie la scurt sau supra tensiune va referiti, cine sa le provoace, motorul sau instalatia masinii?

Editat de miron1947
Link spre comentariu

pai ca sa inteleg eu mai bine m-ar ajuta sa imi explicati cam in felul urmator:plecand de la + si - ,legi plus la ...minus la...,aia la borna x a releului cealanta la buton comanda pana la motor,ceva gen mura-n gura ,ms

Link spre comentariu

http://www.adelaida....50v-xcg3z1.html

http://www.adelaida....rs1366ibb7.html

http://www.adelaida....f-30a-spdt.html

Pentru fiecare geam, aveti nevoie de 2 relee, 2 microntrerupatoare, 1 comutator si un motor(banuiesc ca pe acesta il aveti deja).

Poate atasati o poza cu motorul si mecanica lui.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Ba da, poate gasiti tot sistemul la dezmembrari si nu mai este necesar sa construiti unul.Ce masina aveti si ce sistem de ridicare aveti la geamuri, cu parghie si cremaliera sau cu ax filetat?

Editat de miron1947
Link spre comentariu

eu am sistemul de la dezmembrari,am un golf 4,ideea e e ceste foarte complex,motorasul are un calculator care se duce intr-un modul de confort al masinii,este cu parghie si cremaliera,eu ma gandeam sa leg direct + si - de la motor si fac sistemul de care vorbeam mai sus ca sa sar peste modul calculator,am tot ce imi trebuie,macarale electrice,motorase si butoanele de comanda.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock