Sari la conținut

De ce.......?

george b

Postări Recomandate

Domnule Donpetru,

Am o nelamurire.De ceva timp am primit avertisment fara ca sa mi se precizeze de ce.Va rog, daca se poate, sa-mi spuneti motivul pentru care am primit avertisment. Poate sa fi facut ceva,sa fi jignit pe cineva,sa fi avut vreo atitudine necorespunzatoare fata de vreun membru al formulului.Nu-mi amintesc sa fi facut asa ceva.Daca totusi este vreun motiv sa fiu avertizat atunci, va rog sa-mi spuneti.

Multumesc.O zi buna sa aveti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu stiu unde ati primit un avertisment dar cu siguranta nu in forumul Tehnium Azi. Din cate observ la rubrica avertisment aveti 0 puncte. Asadar, cum ati ajuns la concluzia ca ati primit un avertisment. Explicati, va rog!

Link spre comentariu

Apar multe fenomene ciudate, probabil de natura tehnica, neintalnite pe alte forumuri:

- scriu un raspuns, dau Post, mi-l arata pus in pagina, apoi dispare. Dupa cateva zile apare la New Content cu data si ora, dar in pagina nu exista nimic. Asta se intampla foarte des in ultima vreme

- pe un calculator la New Content, Last Week, apar numai posturi vechi, chiar de o luna, cu data Today si Yesterday. Pe alt calculator posturile apar la zi

- in ultima vreme la orice manevra in forum mi se blocheaza procesorul la 100% pentru 10-20 secunde. Cum spuneam, pe alte forumuri merge bine.

Link spre comentariu

O sa ma uit foarte atent la mesajul postat mai sus, al utilizatorului @puriu, sa vad daca pana maine dispare. La mijloc poate fi si o problema de culegere si management cookies pe calculatorul dvs.

Referitor la partea cu blocatul procesorului, ce browser web folositi si care este versiunea acestuia?

Link spre comentariu

Buna ziua Donpetru,

V-am scris, pentru ca in momentul in care postez,nu conteaza ce,pe orice topic,in partea stinga unde sint trecute numarul postarilor,sub numarul posturilor apare scris "Status avertisment".Credeti-ma ca nu va fac nici un repros, numai ca am o curiozitate legat de ce e facuta respectiva notificare,sau nu stiu cum s-o numesc.Poate ca nu inteleg eu ceva.

Multumesc.O zi buna sa aveti.

Link spre comentariu

Buna seara domnilor.Cind dau clic pe "status avertisment",i-mi apare un mesaj scris in engleza "george's Warnings",ori eu in scoala generala si in liceu am facut limba rusa(asa era la inceputul anilor '60) nu aveai alta optiune.Tocmai cuvintul warnings,m-a pus pe ginduri.Se pare ca nu sint singurul care are o astfel de problema problema.

Multumesc domnilor.O seara buna sa aveti.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock