Sari la conținut

Linii electrice subterane de joasa si de inalta tensiune

Postări Recomandate

Cine poate sa imi dea niste documentatie privind "Linii electrice subterane de joasa si de inalta tensiune".Imi trebuie sa realizez un eseu cu acest titlu.Sau ceva linkuri catre anumite pagini,orice e binevenit.Imi cer scuze ca am postat in acest topic,insa nu stiam unde sa postez.Multumesc.

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/4941-linii-electrice-subterane-de-joasa-si-de-inalta-tensiune/
Distribuie pe alte site-uri

Titlul acestui topic, este lipsit de logica. Analizat cu atentie, ar fi vorba despre "linii electrice si" linii (altele decat cele electrice, sau eventual incluzandu-le si pe acestea) "subterane". Deci din titlu lipseste un atribut (probabil "aeriene") care sa-i intregeasca valoarea logica. Altminteri, inafara de bibliografia oferita de colegul uuciN, ar mai fi de consultat si E. Pietrareanu - Agenda Electricianului, de la Editura Tehnica, Bucuresti 1986.

Dl. Olaru, am modificat denumirea topicului pentru a da o logica acestui subiect.

Stie cineva care este cea mai mare tensiune nominala caracteristica unui cablu electric folosit la constructia unei linii electrice subterane ? Adica, cu alte cuvinte, care este limita superioara de tensiune la care s-a ajuns in prezent ?

Numai bine

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock