Sari la conținut

caut schema amplificator

negonic

Postări Recomandate

Sunt nou pe acest forum,dar sper ca voi fi ajutat.Am primit de la cineva un amplificator .Nu stiu nici in ce stare se afla nici toate legaturile celor 10 fire unde se leaga . Stiu care sunt legaturile pentru alimentare si difuzoare .De asemenea si intrarile de semnal. Nu stiu la ce sunt utile alte 4 fire si cu cat se alimenteaza .M-ar interesa, daca cineva stie ceva despre acest amplificator sa ma ajute.Mi-ar fi de folos schema ,daca ,cineva o are .Singurele date sunt : - IRVING (probabil producatorul ) - HI FI CAR STEREO AMPLIFIER -Model 5013 -2 x 100W. M ii de multumiri anticipate .negonic.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu se pune problema masurarii unei tensiuni sau curent electric.As fi dorit inainte de a ma apuca de depanare ,sa gasesc schema electronica.Consider ca ar fi fost utila ,si din acest motiv am cerut ajutor .Am considerat ca,poate ,cineva poseda o schema.Datele , de pe amplificatorul respectiv ,atat cat am gasit,le-am trecut in cererea de ajutor .Specific ca inca de la primul numar din decembrie '70,parca,aproape toate numerele revistei TEHNIUM,mi-au trecut prin mana.Am executat foarte multe montaje din respectiva revista,asa ca stiu cum si la ce foloseste un multimetru.Daca am avut o rugaminte, am gresit cu ceva?Sau poate m-am adresat unde nu trebuia ?

Link spre comentariu

mariuscristian,multumesc pentru ca doresti sa ma ajuti.Cam la fel am gandit si eu despre acele fire fara sa scot montajul din caseta si avand acces cu privirea doar la parte dinspre piese. Daca pana in 25 ale lunii nu apare vreo schema,ma voi apuca sa vad despre ce este vorba .Cam pana atunci am alte probleme.Si dupa acea data administratorul poate scoate tot ce este legat de acest subiect,de pe forum .Inca o data multumiri tie ,ca si tuturor care incearca sa ajute pe cei ce solicita ajutor .

Link spre comentariu

Nu are cum sa apara vreo schema de service la acel produs pentru ca e un produs facut pe un vapor, fara schema de service, fara nimic. Deci, mai bine pune mana si depaneazal pentru ca fara sa vada acel produs niciun user de aici nu poate sa-ti spuna unde duc acele fire. Nu-i nimeni aici mama omida.. din pacate!

Link spre comentariu

sa-mi fie cu iertare da si eu am deschis un subiect si acelasi lucru am cerut ... cautam o schema.... nu stiu daca sunt in masura sa dau indicatii altora dar pentru cine citeste acest "post" am un indemn: ahaideti fratilor sa punem mana de la mana si neuron de la neuron sa gasim solutii.... hai sa nu ne spargerm in figuri cu ce am realizat cu cate cunostiinte de prin carti avem ..... sa ne mandrim ca am ajutat pe cineva care nu e inaintat in ale electronicii ........ sunt tot feluri de posturi darrrrrr in majoritatea ne umplem de penibil cu figuri de stil de prin google si alte motoare de cautare....... as vra sa vad cati dintre noi au tupeu si placerea sa faca electronica pura asa cum era odata pe bucata de carton dsenat nu pe sticlotextolit .... care mai descopera vreun secret in functionarea CI si tranzistoarelor .... si etc..... nu va spun cu rautate dar va spun cu dezamagire ca este foarte mare dezinteresul cand treb sa ajutam pe cineva si foarte dezimvolt interesul cand treb sa ne laudam.................. va multumesc anticipat pentru intelegere si sprijin.

tu omule daca nu gasesti schema fai o fotografie doua trei cate poti dar cu rezolutie mai buna si trimite un e-mail pe adresa predescu.mariuscristian@gmail.com si te ajut cu cea mai mare placere .nu oi fi eu cel mai experimentat la electronica dar sunt cel mai interesat de ea.

Link spre comentariu

tu omule daca nu gasesti schema fai o fotografie doua trei cate poti dar cu rezolutie mai buna si trimite un e-mail pe adresa predescu.mariuscristian@gmail.com si te ajut cu cea mai mare placere .nu oi fi eu cel mai experimentat la electronica dar sunt cel mai interesat de ea.

bullshit, dar aici daca posteaza imaginile alea ce are?

are userul politehnica in felul lui dreptate, se trezesc unii - nu numai aici, am vazut si pe alte forumuri - si fac niste posturi de iti vine sa-ti iei campii si sa te tot duci.

Link spre comentariu

e poate sa posteze unde vrea ....... si ca sa vezi .... te-a miscat mesajul meu??????...... era doar un punct de vedere personal ...... echipamente fabricate pe vapor sau nu tot componente electronice uzuale au si tot scheme consacrate folosesc .... de ce treb sa ne araam talente ...... de aceea este forum sa punem neuronii mana de la mana la contributie si sa ajutam si pe incepatori ...... si noi am fost odata ca ei.......

incearca sa fii impartial si accepta ca sunt unii pe forumuri de specialitate care nici n-au habar de MISCARE ORDONATA DE PURTATORI DE SARCINA SAU DIFIRENTA DE POTENTIAL DINTRE DOUA PUNCTE.......

Link spre comentariu

Hai sa fim seriosi.

Subscriu spusele lu marius. Restul e CAN CAN. :cool:

posteaza o fotografie cu placa electronica. indica pe fotografie acele "fire" care nu stii ce inseamna.....

Editat de ionut90
Link spre comentariu

• 4 weeks later...

Rog administratorul sa stearga acest topic , deoarece problema s-a rezolvat ,si oricum am specificat data la care poate fi sters .Consider ca nu este interesant ce sa discutat aici despre acest subiect .Pentru mariuscristian:finalii D844si B754 au fost de vina .In cea ce ai spus , ai perfecta dreptate !Stim sa ne laudam ,.Poate uneori (neputand sa fim controlati )spunem multe ,dar sa ajutam pe cineva ,ocolim problema ,ca nu mai avem timp si / sau spatiu pentru un micut ajutor dezinteresat .Ai dorit sa ma ajuti, si-ti mltumesc inca odata .Si-ti multumeste unul trecut binisor de 60 de ani,cu speranta, (daca esti mult mai tanar), ca vei ramane la fel si cand vei fi ajuns la varsta mea .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock