Sari la conținut

ajutor am nevoie de o schema electronica

mariuscristian

Postări Recomandate

Daca realizati imagini de calitate(fara blitz)perpendiculare, fata plantata si fata placata, putem incerca s-o prelevam.

Editat de miron1947
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Va recomand sa incercati prin propriile puteri sa extrageti schema pentru ca un rezultat corect se obtine numai dupa studierea mult mai detaliata a kitului si nu din doua-trei imagini. Daca nu va descurcati, aveti doua optiuni:

1. trimiteti kitul la un utilizator din forum, care il considerati de incredere, ca sa va ajute

2. cautati un amic cu ceva cunostinte in domeniu care sa va ajute.

V-as fi ajutat eu dar din pacate nu detin acel kit si acum am alte prioritati ca sa cumpar unul.

Daca reusiti sa extrageti schema dupa aceea va pot ajuta sa o imbunatatiti asa cum am procedat eu cu KIT0205. Astfel, se poate dezvolta topicul intr-o directie utila tuturor.

Numai bine

P.S. Topicul o sa-l mut la sectiunea Kituri Electronice.

Link spre comentariu

finalii sunt toshiba c5196 si toshiba a1939 .... vroiam doar sa umblu la etajul final adica sa inlocui tranzistorii de atac care sunt de tipul A2383 si A 817a(sunt complementari ) su bd 237-238 iar ca tranzistori finali sa folosesc BDX36 si BDX37 ... incerc doar sa ridic puterea amplificatorului pe la 120-150w pe canal. momentan scoate in jun de 60w pe canal

Link spre comentariu

Fara sa stiu ce tip sunt(NPN/PNP) si care sunt terminalele la fiecare tranzistor eu nu pot preleva schema, oricum este si asa destul de laborios. Incercati Dvs. altfel, daca va este asa greu sa scrieti pe poza in Paint numerotarea tranzistorilor indicati si o lista cu tipul lor, eu am renuntat.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

te superi degeaba .... incercam sa te ajut cu explicatiile anterioare ... o sa-ti scriu in paint daca mai esti dispus sa ma ajuti....

te inteleg perfect cand spui ca este laborios ... si apreciez enorm ca esti dispus sa ma ajuti ... dar nu treb sa te superi ....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock