Jump to content
Sign in to follow this  
donpetru

"Putere" Wi-fi Laptop

Recommended Posts

Se da o retea de locala, Wi-FI, realizata cu ajutorul unui router. Daca in aceasta retea conectez un laptop si un PC desktop obisnuit si incerc sa transfer informatiile de pe o unitate pe alta, vi s-a intamplat sa inregistrati o viteza de transfer mai mica in cazul in care nu aveti conectat laptop-ul la alimentatorul sau ? Va intreb acest lucru pentru ca, cel putin in cazul meu, de vreo cateva zile urmaresc acest aspect si tind sa cred ca exista ceva legatura, desi, mai mult ca sigur, conteaza si alte aspecte aici, dar ma rog, poate le nominalizam pe parcurs.

Asadar, pentru utilizatorii care au acasa o retea Wi-Fi si au incercat transferul de date de la desktop spre laptop (si viceversa), cu sau fara alimentatorului extern a laptop-ului, as dori sa-mi spuna daca, in cele doua cazuri, viteza de transfer a inregistrat modificari notabile.

 

Numai bine

Share this post


Link to post
Share on other sites

totul se reduce la cat de fragmentate sunt fisierele,datele transferate....

 

Am un router DLINK de 150mbps ,transferul wi-fi fiind de obicei intre 4.0-5.4MB/s adica 32-43Mbps mult inferior de specificatiile routeulul, desi ambele harduri sunt SATA de 7400rot/min

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.