Sari la conținut

"Putere" Wi-fi Laptop

donpetru

Postări Recomandate

Se da o retea de locala, Wi-FI, realizata cu ajutorul unui router. Daca in aceasta retea conectez un laptop si un PC desktop obisnuit si incerc sa transfer informatiile de pe o unitate pe alta, vi s-a intamplat sa inregistrati o viteza de transfer mai mica in cazul in care nu aveti conectat laptop-ul la alimentatorul sau ? Va intreb acest lucru pentru ca, cel putin in cazul meu, de vreo cateva zile urmaresc acest aspect si tind sa cred ca exista ceva legatura, desi, mai mult ca sigur, conteaza si alte aspecte aici, dar ma rog, poate le nominalizam pe parcurs.

Asadar, pentru utilizatorii care au acasa o retea Wi-Fi si au incercat transferul de date de la desktop spre laptop (si viceversa), cu sau fara alimentatorului extern a laptop-ului, as dori sa-mi spuna daca, in cele doua cazuri, viteza de transfer a inregistrat modificari notabile.

Numai bine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

totul se reduce la cat de fragmentate sunt fisierele,datele transferate....

Am un router DLINK de 150mbps ,transferul wi-fi fiind de obicei intre 4.0-5.4MB/s adica 32-43Mbps mult inferior de specificatiile routeulul, desi ambele harduri sunt SATA de 7400rot/min

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock