Sari la conținut

Un topic pentru cei care nu au primit e-mailul de validare a contului de utilizator


donpetru

Postări Recomandate

In ultima perioada au aparut din ce in ce mai multi vizitatori care, atunci cand isi creeaza un cont de utilizator pe site-ul Tehnium Azi, nu primesc la adresa de e-mail folosita la inregistrare un mesaj de confirmare pentru validarea contului. Problema apare din cauza ca majoritatea utilizatorilor nu completeaza corect denumirea adresei de email in formularul de inregistrare (din motive stiute doar de ei, unii cred ca o fac intentionat pentru a nu primi mesaje de informare pe adresa de e-mail..., posibil). Le spun acest lucru din cauza ca am primit de nenumarate ori erori de trimitere a mesajelor de confirmare a adreselor de e-mail avand ca principala cauza, citez:

Technical details of permanent failure:

Google tried to deliver your message, but it was rejected by the server for the recipient domain yahoo.com by mta7.am0.yahoodns.net. [...].

 

The error that the other server returned was:

554 delivery error: dd This user doesn't have a yahoo.com account (adresa de email ...@yahoo.com) [0] - mta1228.mail.mud.yahoo.com

Nu cred ca toate conturile noi creeate, care nu primesc mesajul de validare, au ca principala cauza niste greseli involuntare de tehnoredactare la completarea adresei de email in formularul de inregistrare. Deci, nu cred asta, mai ales ca numarul de conturi de utilizatori creeate de acest fel a crescut in ultimul timp (in special dupa ce am facut anuntul cu stergerea adreselor de e-mail invalide). Din acest motiv, as tinde sa cred, desi nu sunt 100% singur, ca sunt vizitatori care isi creeaza conturi ... asa.. stiti voi cum.

 

In fine, as dori ca vizitatori care au completat gresit adresa de e-mail in formularul de inregistrare a contului si contacteaza redactia Tehnium Azi utilizand formularul de contact din meniul website-ului, sa spuna in acest topic inca o data ca nu au putut sa-si valideze contul de utilizator. Spre exemplu, daca ne trimiteti un mesaj prin formularul de contact si completati gresit o adresa de email folosita la inregistrare, fiti siguri ca nu veti putea primi un raspuns la acea adresa de email, din cauza ca adresa de email nu exista. Cel mai bine, pentru a evita aparitia altor probleme de comunicare, va rog sa ne trimiteti un mesaj direct de la adresa de email folosita la inregistrare. E mult mai bine asa. Daca adresa de email de la care ne trimiteti un mesaj nu corespunde cu cea folosita la inregistrare, atunci ca va rog sa va creeati alt cont tastand corect adresa de email. Contul de utilizator vechi care nu a fost validat, din cauza completarii incorecte a adresei de email, va fi sters automat de sistem in cel mult 3 zile.

 

Multumesc de intelegere.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Am testat astazi platforma de inregistrare a conturilor pe site-ul Tehnium Azi si vreau sa va spun ca nu sunt probleme. Email-ul de activare a contului se trimite corect la adresa de email care a fost folosita la inregistrare. Asadar, mare atentie cum completati adresa de e-mail. Au fost vizitatori care au vrut sa-si creeze un cont nou, au completat gresit adresa de e-mail in formularul de inregistrare si dupa aceea, dupa un anume timp, au trimis un mesaj de informare pe adresa de email a redactiei Tehnium, utilizand adresa de e-mail corecta, motivand ca nu au primit email-ul de confirmare a inregistrari. E si normal sa se intample asta atat timp cat nu s-a acordat atentia cuvenita la completarea formularului.

 

Deci, inca odata, special pentru viitori utilizatori ai site-ului Tehnium Azi, va rog atentie la modul de completare a formularului de inregistrare pe site-ul Tehnium Azi. Daca ati completat gresit adresa de e-mail in formular, atunci nu va asteptati sa primiti e-mail de validare a contului, creeati-va un cont nou folosind adresa corecta de e-mail, pentru ca cel creeat gresit se va sterge automat dupa cel mult 3 zile.

 

Multumesc de intelegere.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock