Sari la conținut

Memorii serial I2C DIFERENTE PINI ?

2SKY

Postări Recomandate

Buna seara, am un TV Platinium RML-20HM03TXT cu memorie AT 24C08.Deoarece nu merge sonorul pe nici o norma am decis rescrierea memoriei si schimbarea ei. Am cautat prin stocul de piese noi si am gasit SN 24C08 teoretic ar trebui sa fie identice si totusi am confruntat cele doua datasheet-uri in care apar diferente de denumire a pinilor f importante. Cum se explica s-au sint total diferite doar capacitatea fiind la fel?. Astept o parere VA MULTUMESC. 2SKY

AT24C08.pdf

24C08.pdf

Platinium1.pdf

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sunt functional echivalente (aproximativ) dar nu sunt pin la pin compatibile, ce e asa greu de inteles?

sunt multe cazuri similare, acum doua zile m-am intalnit cu caz ca asta la un tranzistor BF245 care e fabricat cu doua tipuri diferite de asezare a pinilor in aceeasi capsula. (depinzand de fabricant)

RR

Link spre comentariu

Problema s-a rezolvat, dupa ce am observat pe alta placa cu ST24C08 aceiasi configurare a pinilor ca la AT24C08 am bagat ambele in programator AD-MEM 03 acelasi soclu si s-au programat / citit la fel iar la TV functioneaza ambele perfect inseamna ca adresarea este seriala. VA MULTUMESC. 2SKY

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock