Sari la conținut

fratilor, am fost banat de pe forumul concurenta ?

releu

Postări Recomandate

Am creat acest topic, asa ca sa mai imi dreg amarul vizavi de forumul concurenta care se indituleaza si el: "forumul electronistilor". Adresa web nu este nevoie sa o mai mentionez pentru ca o stiti cu toti. Bine, balaurul Vasile nu a mai rezistat si dupa un dialog avut acu doua zile, intr-un topic in care pierdea din ce in ce mai mult teren in fata afirmatiilor mele, s-a lasat batut si s-a razbunat miseleste danadu-mi un ban (a sters si vreo doua topice, crezand ca imi sterge definitiv urma). La un moment dat am crezut ca isi sterge si forumul pentru ca a avut o perioada de cateva minute de neaccesibilitate. Nicidecum nu imi pare rau dar cred ca multi dintre voi ati fost membri pe acel forum, am incercat si eu sa le mai descretesc mintea multora pe acolo, dar se pare ca cei care il conduc nu prea au inghitit adevarul din paharul lor si asa gol golut. E o nebuloasa totala, sunt si useri buni dar mai rau este faptul ca acolo sunt mult mai multi "care aburesc poporul cu trazistorul".

Acum am vazut ca au lasat-o cam moale cu IPA300, se pare ca multi clienti au luat taca, unii poate au fost multumiti dar cred ca mai multi nu, si cred ca din diverse motive nu degeaba unii nu au fost acceptati, dintr-un simplu motiv: strica afacerile nu numai a balaurului ci si a celor din jurul sau.

Am deschis acest topic pentru a da pe fata sau a scoate la iveala adevarul unui forum din spatele camerelor de luat vederi. Sunt sigur ca sunt multi useri care s-au simtit marginalizati in acel forum si s-au regasit aici. Deci, sa spunem ce avem de spus, ca balaurul e departe. Si va rog, nu numai despre asta. Sunt discutii libere, nu ????

:134:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

releu, constat pe zi ce trece ca a devenit o obisnuinta la tine creearea unor topicuri de barfa, sa le zic asa. Ai si tu partea ta de dreptate cand afirmi cele spuse mai sus dar nu prea le vad rostul intr-un forum care se vrea in primul rand serios.

In maxim 24 ore am sa inchid acest topic. Pana atunci, rog useri care au ceva de spus legat de acest subiect sa o faca. Deh, ce sa fac... "sunt discutii libere".

P.S. Barfa... Chiar in preajma Craciunului !!! :e4:

Link spre comentariu

donpetru, nu vreau sa fiu barfituorul forumului si nici nu cred ca sunt dar uneori trebuie sa ne spunem si OFF-ul asa cum este el, ca nu place, ca nu ne place sau ca nu se potriveste cu profilul forumului.

dar vreau sa vad si reactia celorlalti in aceste 24 ore cat au mai ramas pana la inchiderea topicului. Daca sunt pareri in acest sens, daca nu... asta e!!!!!!!!!!!

Link spre comentariu

Subscriu anumitor aspecte reclamate.

Cunosc forumul.

Respect userii si cativa dintre moderatorii acelui forum.Pe administrator nu !!!. Stiu/stim de ce.

Am renuntat de bunavoie sa mai postez sau frecventez acel forum,din motive,considerate de mine personal,intemeiate.

Oricum, sa nu coboram la nivelul la care a coborat el,ajutat sau nu de moderatori.

Link spre comentariu

Subscriu anumitor aspecte reclamate.

Cunosc forumul.

Respect userii si cativa dintre moderatorii acelui forum.Pe administrator nu !!!. Stiu/stim de ce.

Am renuntat de bunavoie sa mai postez sau frecventez acel forum,din motive,considerate de mine personal,intemeiate.

Oricum, sa nu coboram la nivelul la care a coborat el,ajutat sau nu de moderatori.

SIG, nici eu pe administratorul e******.ro am inceput sa nu il mai respect. Era om de treaba atat timp cat cantai aceeasi melodie cu a lui. Daca nu, pa.

P.S. Am vazut ca admin-ul nu a inchis topicul asta. Oare de ce ? :a5:

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock